Η Αθήνα είναι ΜΠΛΕ!

Ο ιστορικός σύνδεσμος φιλάθλων της Ανορθώσεως στην Αθήνα, αποκτά επιτέλους το δικό του σπίτι. Οι Μαχητές στην Αθήνα, σας καλούν να εγκαινιάσετε μαζί τους το νέο τους σπίτι, στην Ιωάννη Θεολόγου 12, στου Ζωγράφου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Club Athens:

«Συμμαχητές/τριες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το άνοιγμα συνδέσμου της ομάδας μας στην Αθήνα. Οι φοιτητές της ξενιτιάς έδειξαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους προς την ομάδα και έτσι επιτεύχθηκε να ενοικιαστεί ένας δικός μας τόπος όπου όλοι οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα παρακολουθούν τους αγώνες της. Ευχαριστούμε όσους έχουν συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια και σας καλούμε την Κυριακή 21/10/2012 η ώρα 16:00 στο νέο μας οίκημα για γνωριμία με τα καινούργια μέλη , στις 17:00 την εκλογή του καινούργιου συμβουλίου και ένα pre-game που μονάχα εμείς ξέρουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

Η ΤΡΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ-ΜΑΧΗΤEC 94′ Club Athens»

Το Anorthosis24 βρίσκεται δίπλα στους εκτός Κύπρου Ανορθωσιάτες και χαιρετίζει όλες τις προσπάθειες οργάνωσης του Βαρωσιώτικου γαλανόλευκου κόσμου, όπου κι αν βρίσκεται. Καλή επιτυχία!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ