Αρχίζει η πετοσφαιρική χρονιά

Σε ένα περίπου μήνα αρχίζουν οι υποχρεώσεις των Ομάδων μας στην Πετόσφαιρα, και η προετοιμασία τους συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Για την κυπελλούχο Ομάδα των αντρών που ξεκίνησε προπονήσεις από τα μέσα Αυγούστου, ο πρώτος επίσημος αγώνας θα είναι το πιθανότερο στις 12 Οκτωβρίου για το Super Cup. Αντίπαλος θα είναι η περσινή πρωταθλήτρια, ΑΕ Καραβά. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα, με πρώτο αγώνα αυτόν στο Λευκόθεο με την Ομόνοια. Για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα, η Ανόρθωση καλείται να αντιμετωπίσει την Μλάντοστ Καστέλα Κροατίας, με τον πρώτο αγώνα εκτός, στις 24 Οκτωβρίου, και τον επαναληπτικό μια εβδομάδα αργότερα.

Η επίσης κυπελλούχος Ομάδα των γυναικών, παρουσιάζεται φέτος ενισχυμένη στις θέσεις των κεντρικών, με την πιο πρόσφατη προσθήκη αυτή της Σάντρας Παύλου που αγωνιζόταν πέρσι στον Απόλλωνα. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, τόσο στο κλειστό του ΑΤΙ, όσο και στην άμμο για ενδυνάμωση. Ο αγώνας για το Super Cup γυναικών, θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για την ομάδα μας, και θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ΑΕΛ. Μία εβδομάδα αργότερα, ξεκινά και το πρωτάθλημα, με τις «Κυρίες» να επισκέπτονται την νεοφώτιστη ΑΠΕΝ Αγ. Αθανασίου στην Λεμεσό. Στις 14 Νοεμβρίου, θα είναι ο πρώτος φετινός Ευρωπαϊκός αγώνας της Ομάδας, με αντίπαλο την Ντόπρασταβ Μπρατισλάβας (Σλοβακία) στην Κύπρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ