ΟΛΟΙ μαζί, για την ανόρθωση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας!

Αδέλφια Ανορθωσιάτες,

Χαίρεται!

Λίγο η παρατεταμένη «ξηρασία» τίτλων, λίγο η νέα αποτυχία στην Ευρώπη, έχουν οδηγήσει ένα μεγάλο κομμάτι του τεράστιου κόσμου της Ανόρθωσης στην απαισιοδοξία. Η απρόσμενη απώλεια βαθμβών στον προηγούμενο αγώνα με την ΕΝΠ, και λόγω δικής μας ανεπάρκειας σε ορισμένες φάσεις, αλλά και λόγω κάποιων άλλων καταστάσεων που όλοι οι μη-τυφλοί είδαμε, ενίσχυσε στη σκέψη αρκετών το συμπέρασμα ότι «ούτε φέτος μπορεί για το Πρωτάθλημα η Ανόρθωση». Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτοι που οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανορθώσουν αγωνιστικά την Ανόρθωση μας, είναι οι υπαλλήλοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, παίκτες και προπονητές.

Πέραν των παικτών όμως, το πιο σημαντικό είναι να το πιστέψουμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι! Η Ανόρθωση είμαστε εμείς, ο μεγάλος, περήφανος και παντοδύναμος κόσμος της! Πρέπει να νοιώσουν και να καταλάβουν οι παίκτες και προπονητές πόσο πολύ θέλουμε αυτό το Πρωτάθλημα! Η τεράστια μας Ιστορία, δεν μας επιτρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να παραδοθούμε. Οφείλουμε, στον εαυτό μας, στους προγόνους μας, στους απογόνους μας, στην Αμμόχωστο μας που μας καρτερεί, να στηρίξουμε όσο μπορούμε την ομάδα μας,  αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα.

Δόξα-Ανόρθωσις. Στάδιο: «Αμμόχωστος».

Το άκουσμα και μόνο του ονόματος του Σταδίου που θα φιλοξενήσει τον αγώνα των δύο προσφυγικών Σωματείων μας, προκαλεί σε όλους μας ανατριχίλα. Μας θυμίζει τί έχουμε περάσει, όλοι μαζί, και ενωμένοι τα καταφέραμε, να διατηρήσουμε ζωντανό αυτό το πολύτιμο αγαθό, «το μόνο πράγμα που φέραμε μαζί μας από την Αμμόχωστο», την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας. Πολλοί λένε ότι περνάμε δύσκολες μέρες και ως ένα σημείο είναι αλήθεια. Μία άλλη αλήθεια όμως, είναι ότι περάσαμε πολύ πιο δύσκολες στιγμές. Ασύγκριτα πιο δύσκολες, αλλά δεν λυγίσαμε!

Επίσης, πρέπει με την μαζική και δυναμική μας παρουσία στο γήπεδο, να επιβάλουμε στον κάθε διαιτητάκο τον ΣΕΒΑΣΜΟ προς το μεγαλείο του Φοίνικα και τον μεγάλο του κόσμο. Δεν πρέπει να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ εντεταλμένο διαιτητή να μας στερήσει τη δυνατότητα να το διεκδικήσουμε στα ίσα!

Θέλουμε, μπορούμε, το ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ