Δυνατά για την… ηρεμία μας και για τον ΜΠΟΑ!

Αδέλφια μου καλησπέρα,

Η εύκολη σχετικά νίκη του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Δόξα και η ηρεμία που επέφερε στις τάξεις της ομάδας μας, επισκιάστηκε δυστυχώς από την τραγική και αναπάντεχη είδηση της περιπέτειας του ΜΠΟΑ με την υγεία του, στον οποίο εύχομαι με τη σειρά μου ταχεία ανάρρωση.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η ψυχική δύναμη που εκπέμπει αυτός ο μεγάλος Μαχητής θα οπλίσει τους συμπαίκτες του με κουράγιο, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η δική τους ψυχολογία. Η απουσία του από το γήπεδο δίνει ένα ακόμα λόγο στους συμπαίκτες του, τους φίλους του, να αγωνιστούν και για αυτόν και να τα δώσουν όλα για να του προσφέρουν τη χαρά της νίκης, αλλά και στον μεγάλο και παντοδύναμο κόσμο της Ανόρθωσης να κατακλύσει τον Ναό, να αγγαλιάσει την ομάδα, να την σπρώξει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα επαναφέρει για τα καλά την ηρεμία, την πίστη και την αισιοδοξία στην οικογένειά μας, αλλά και να φωνάξει και για τον αγαπημένο του Μπόα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το επικρατέστερο σενάριο για την αντικατάσταση του Μπόα, είναι απ’ ότι φαίνεται η χρησιμοποίηση του ψυχωμένου Βαλεντίνου Σιέλη, και η διατήρηση των υπόλοιπων τριών του αγώνα με την Δόξα, με εναλλακτική επιλογή την μεταφορά του Άντιτς στο αριστερό άκρο και την τοποθέτηση του Κόλιν (ή ίσως και του νεαρού Αλμέιδα) στο δεξί. Η εξαιρετική εμφάνιση του Ίλιτς στο κέντρο της άμυνας, δείχνει ότι εκεί είναι η θέση που μπορεί να αποδώσει καλύτερα, και λογικά θα μονιμοποιηθεί εκεί. Στο κέντρο, η εμφάνιση του Σκοπελίτη μάλλον θα επιβραβευθεί με την διατήρηση του στο αρχικό σχήμα, με τον Αλέξα να μένει στον πάγκο και τον Σπαντάτσιο να επιστρέφει στη φυσική του θέση. Η ενδεκάδα θα θυμίζει το δεύτερο ημίχρονο του περασμένου  Σαββάτου, με μοναδική αμφιβολία την επιθετική τριπλέτα.

Ο Κάλβο με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις φαίνεται να έχει “καπαρωμένη” τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Στο απέναντι άκρο, ευχή όλων μας είναι να δούμε τον “Ρίκκι” να επανέρχεται στην αρχική εντεκάδα, αν και επικρατέστερο σενάριο είναι να αρχίσει τον αγώνα ο αειθαλής αρχηγός και στην κορυφή της επίθεσης να ξεκινήσει ο Ρέζεκ.Ο Τσέχος έδειξε στον ένα χρόνο παρουσίας ότι είναι αυτό που λέμε “παίκτης ψυχολογίας” και ελπίζουμε το πανέμορφο γκολ α-λα-Κετσπάγια που σημείωσε, να τον βοηθήσει να σταθεροποιήσει ένα ψηλό στάνταρτ απόδοσης, καθώς και την επαφή του με τα δίκτυα. Σε περίπτωση που ξεκινήσει τον αγώνα ο Λαβόρδε, η θέση του “φουνταριστού” θα παιχτεί ανάμεσα σε Οκκά και Ρέζεκ. Όποιοι έντεκα και να επιλεγούν τελικά, οφείλουν να τα δώσουν όλα, για τους εαυτούς τους, τον μεγάλο κόσμο που τους στηρίζει και όπως είπα και πιο πάνω, για τον φίλο τους που στάθηκε άτυχος.

Με τους πιθανούς αίτιους του τραγικού αυτού συμβάντος, δεν αξίζει καν να ασχοληθώ. Η καλύτερη απάντηση στην υπεροψία τους, θα είναι η επάνοδος της Ανόρθωσης μας εκεί που της αξίζει, στην πρωτοκαθεδρία του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Θέλουμε, μπορούμε, το ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ