Αθάνατη; Το καρτέλ είχε διαφορετική άποψη!

Καλησπέρα Ανορθωσιάτες τζαι Ανορθωσιάτισσες μου! Νίκη για την Ομαδάρα μας χθες με 3-0. Έτσι για να μας ανοίγει η όρεξη με τον λούλλη στο Τσίρειο. Δεν θα σταθώ στα ποδοσφαιρικά αφού έτσι τζαι αλλιώς οι ειδήμονες της σελίδας επροχωρήσαν στην ανάλυση του αγώνα. Εννα σταθώ μόνο σε μερικά σημεία.

Το πρώτο τζαι το κυριότερο εν η Νίκη για τον Μπόα τζαι η κίνηση των ποδοσφαιριστών μας να σηκώσουν ψηλά την φανέλα με το 88 μετά το 1-0. Μπόα για σένα! Δυο ασσίστ από τον Λαβόρδε και δυο γκολάκια από τον Σπαντάτσιο και ένα αριστοτεχνικό τελείωμα από τον Ρέζεκ, ο οποίος σε 4 αγώνες μετρά 3 τέρματα. Το μοναδικό παιγνίδι που δεν εσκόραρε ήταν το παιγνίδι-ντροπή με τον Τράττο. Κάποιοι μάλιστα το καλοτζαίρι εβιαστήκαν να πουν ότι εν τους κάμνει. Τωρά ΜΠΟΥΚΚΑΤΕ τα τέρματα του τζαι κρύψετε μες τα πετσιά σας. Καράολοι.

Το δεύτερο εν η επιγραφή στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου. «WE ARE ALL ONE FAMILY» τζαι καλά κάμνουν ορισμένοι να το χωνέψουν. Είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ κάτω που τα φτερά του Φοίνικα.

Εν μπορώ να μεν αναφέρω τζαι την κίνηση της Αλκής να τυπώσει φανέλες για τον Μπόα. Απλά επιβεβαιώνουν το ότι σαν σωματείο ξέρουν να εκτιμούν τζαι να σέβουνται. Μπράβο και σας ευχαριστούμε.

Τελευταίο σημείο εν η προσέλευση του κόσμου… Αρκετή μουρμούρα για την καθόλου ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Πιστεύκω όμως ότι ένα διπλό στη Λεμεσό θα φέρει τον κόσμο της Ανόρθωσης πίσω στο Ναό και στον αγώνα με τους χόχους. Οπότε ρε Λεβί, κανόνιστους παίχτες, ντόπαρε τους ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ (τα άσπρα clear αφήνουμεν τα για τους κολυμβητές) τζαι φέρτε το Διπλό στο Βαρώσι.

Για το γιουρούσι στη Λεμεσό η στήλη θα επανέλθει σύντομα. Καλή συνέχεια στο τριήμερο σας, καλά να περάσετε τζιαμέ που θα πάτε, να προσέχετε στο δρόμο τζαι μεν ξεχνάτε ότι την ώρα που εσείς θα πίννετε τζαι θα τρώτε 7 δικά μας παιδιά εν φυλακισμένα.

ΜΠΟΑ ΓΕΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 7.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ