Πρωτάρα και άτυχη..

Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας  στο φουτσαλ, καθώς στο πρώτο αγώνα της ιστορίας γνώρισε την εκτός έδρας  ήττα από τον Εθνικό Λατσιών .

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του Λυκείου Λατσιών από τη αρχή  είχε χαρακτηριστεί δύσκολο, καθώς η ομάδα του Εθνικού είναι μαζί με την ομάδα μας τα ακλόνητα φαβορί για άνοδο.

Η ομάδα μας αν και με πολλές απουσίες στο ενεργητικό της  μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και επιδίωξε με μανία το πρώτο γκολ που θα ξεκλείδωνε τον ασφυκτικό κλοιό μπροστά από την αντίπαλη εστία.  Η ανωτερότητα μας δεν επιβραβεύτηκε με γκολ και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Εθνικός κατάφερε να ισορροπήσει κάπως το ματς , και με ένα γκολ δώρο της άμυνας μας να πάρει κεφάλι στο σκορ.  Η συνέχεια παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητών μας δεν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα έτσι ο Εθνικός με την βοήθεια της τύχης και του δοκαριού κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Παρά το κακό αποτέλεσμα, η αισιοδοξία παραμένει διάχυτη στις τάξεις της ομάδας μας και ο στόχος για άνοδο παραμένει σταθερός και αναλλοίωτος. Επόμενος αντίπαλος η ΑΜΕΚ Καψάλου στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας το οποίο θα αποτελεί  και την έδρα του τμήματος.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ