Ήρθαν άγνωστοι, φεύγουν ως φίλοι!

Σε ρυθμούς προγραμματισμού κινείται η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης, μιας και έχει αρχίσει για τα καλά ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Από την ομάδα προκύπτουν δύο αποχωρήσεις. Ο λόγος για τους Βραζιλιάνους Έλι Τζούνιο και Νενέ.

Αμφότεροι, πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα, με τις δύο πλευρές να είναι ευχαριστημένες εκατέρωθεν από τη συνεργασία.

Ο Έλι ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες για την πατρίδα του, έγραψε στο προσωπικό προφίλ του στο facebook.

“Καλό απόγευμα σε όλους!

Σήμερα σας ανακοινώνω το τέλος μου από ένα μεγάλο σύλλο, που του αξίζει όλος ο σεβασμός, την Ανόρθωση.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά, λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Όμως δεν θα ξεχάσω ποτέ και ευχαριστώ όλους για την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση που έδειξαν σε μένα και την οικογένεια μου. Ένας μεγάλος σύλλογος, με μεγάλους ανθρώπους πίσω του. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στον σύλλογο, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα γιατί ίσως να ξεχάσω μερικά ονόματα ατόμων που θα τους θεωρώ φίλους για την υπόλοιπη μου ζωή.

Ευχαριστώ και τους οπαδούς που είναι φανταστικοί.

Ανόρθωση Αμμοχώστου σε ευχαριστώ για όλα”

Στη συνέχεια με ψεσινή του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο έτερος Βραζιλιάνος της ομάδας, ο Νενέ ανακοίνωσε και αυτός την αποχώρηση του από την ομάδα. Αναλυτικά ο Νενέ έγραψε:

Σας ενημερώνω πως δεν είμαι πλέον παίκτης της Ανόρθωσης. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, χωρίς εξαιρέσεις. Πάντοτε είχα την καλύτερη συμπεριφορά από όλους. Μια επαγγελματική σχέση τελειώνει, ωστόσο η φιλία παραμένει στη ζωή. Σας ευχαριστώ για όλα!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ