Τρεις και ο Ντίνο

Τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα το καλοκαίρι, υπέγραψαν συμφωνία με επιλογή ανανέωσης από πλευράς Ανόρθωσης. Σε μια χρονιά που κανένας από τους βασικούς στόχους που δεν επιτεύχθηκαν, η όποια απόφαση για παραμονή ή απομάκρυνση ποδοσφαιριστή θα πρέπει να μελετηθεί διπλά και τριπλά.

Ορλάντι, Σβέχλεν, Βίκτορ και Εντλοβού θα κριθούν από τον Αλβέρτο Μπενίτο (θεωρητικά τουλάχιστον) ως προς το αν αξίζει να παραμείνουν στη «Μεγάλη Κυρία» για (τουλάχιστον) άλλον ένα χρόνο. Οι τρεις πρώτοι έχουν οψιόν για ένα χρόνο, ενώ ο Νοτιαφρικανός για δύο, γεγονός που κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Από πλευράς αριθμών ο Ντίνο είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης τη φετινή περίοδο, ωστόσο είναι ένας παίκτης ψυχολογίας και μέσα στο 2016 ήταν παρών-απών. Σαφέστατα τα πρόσφατα πειθαρχικά του παραπτώματα θα πρέπει να προσμετρηθούν μιας και κάνουμε λόγο για έναν πολύ ιδιαίτερο έως εύθραυστο ποδοσφαιριστή. Η δε εξωγηπεδική του ζωή έχει αντίκτυπο και στο γήπεδο με τα παραπανίσια κιλά να φαίνονται και στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ