Το «μεγάλο» Σάββατο

Στην Κύπρο φθάνει το Σάββατο εσπευσμένα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαΐδης ο οποίος θα επιχειρήσει – και πάλι – να ηρεμίσει την φουρτούνα που καλά κρατεί, ακόμη.

Το τι μέλλει γενέσθαι και ποιες αποφάσεις θα λάβει, είναι αβέβαιο. Ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει όχι απλά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας που παραπαίει τα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για την έλλειψη επαγγελματισμού σε όλα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το φιάσκο της μεταγραφής του Έλιο Πίντο ήταν το κερασάκι στην τούρτα ενώ το γλυκό έδεσε μια μέρα μετά με την συντριβή από την ΑΕΚ με κατεβασμένα τα χέρια.

Αναμονή λοιπόν μέχρι το Σάββατο με την ευχή ότι μιας και βρισκόμαστε στο σημείο 0, να γίνουν όλα αυτά που θα προσθέσουν θετικά πρόσημα και θα βοηθήσουν την Ανόρθωση να ηρεμίσει. Αν όμως κουκουλωθούν τα προβλήματα είτε αυτά είναι σε αγωνιστικό ή σε διοικητικό επίπεδο και μπουν κάτω από το χαλί είναι κάτι που θα φέρει ανεπανάληπτες αντιδράσεις…

Αντιδράσεις από αυτούς που στήριξαν δογματικά την διοίκηση του Χρήστου Πουλλαΐδη. Ο κόσμος, με τα καλά του και τα κακά του, είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορούσαν να φανταστούν αυτά τα δυο χρόνια. Είναι κρίμα η ίδια η διοίκηση αν α τολμήσει να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές… να τον ξενερώσει με τέτοιο τρόπο, οπόταν η απαίτησή του πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ