Μήπως έφτασε η ώρα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα για να βγάλω πόρισμα για τον Πάους πλέον, αν και μέχρι χθες τον υποστήριζα σθεναρά, πιστεύοντας ότι κάτι θα αλλάξει. Δεν είμαι από αυτούς που δοκάρι και μέσα προπονηταράς, δοκάρι και έξω τσομπάνης όπως το 90% των Κύπριων φιλάθλων.

Η ομάδα μέσα στο γήπεδο κυριολεκτικά δεν βλέπεται. Ακόμα και όταν είχε να αντιμετωπίσει από αστείους εως ανύπαρκτους αντιπάλους, καθώς η οικονομική κρίση έχει συνθλίψει την ποιότητα από τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση δεν έδειχνε τίποτα μέσα στο γήπεδο.

Αυτοματισμοί μηδέν. Πειθαρχία μηδέν. Τρόποι διάσπασης αντίπαλης άμυνας μηδέν. Πρόβλημα στα στημένα στην άμυνα. Αδούλευτη η ομάδα στα δικά της στημένα. Γενικά η δουλειά του Πάους δεν φαίνετε πουθενά. Μα πουθενά.

Οι παράλληλες πάσες πίσω από το κέντρο, δίνουν μια εντελώς πλασματική κατοχή μπάλας στην ομάδα μας. Όσο και να χρειαζόταν ενίσχυση το ρόστερ της ομάδας, δεν παύει να είναι μακράν καλύτερο από τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα της δουλειάς του προπονητή όμως, είναι από ανύπαρκτα εώς άφαντα.

Ο Παόυς απέτυχε, και είναι θέμα χρόνου η ομάδα μας να ψάξει για καλύτερο προπονητή. Το πότε θα γίνει, αυτό είναι το ζητούμενο. Τώρα ή στο τέλος της χρονιάς. Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ένας προπονηταράς αυτήν την εποχή; Καθόλου εύκολο.

Μήπως πρέπει να μείνει ο Πάους μέχρι το τέλος της χρονιάς; Αλλά από την άλλη, πόσο χειρότερα μπορεί να τα πάει ένας άλλος προπονητής, όταν η ομάδα δεν βλέπεται ούτε με κολλύριο; Θα λειτουργήσει σαν ηλεκτροσόκ στην ομάδα η αλλαγή προπονητή;

Από την άλλη, σε οποιαδήποτε ομάδα όταν οι παίχτες ξέρουνε ότι ο προπονητής είναι μισοτελειωμένος, η κατάσταση εξελίσσεται προς το χειρότερο με καταστάσεις απειθαρχίας κάτι που το κάνουν. Είναι προκλητικά αδιάφοροι και πρέπει να τους επιβληθούν ΑΜΕΣΑ κυρώσεις.

Νομίζω μετά τους παραπάνω προβληματισμούς ότι το καλύτερο για την ομάδα είναι η αλλαγή προπονητή μέσα στον μήνα αν είναι δυνατόν. Δεν χρειάζεται να χαθούν όλοι οι στόχοι για να δράσεις και να αλλάξεις πράγματα σαν διοίκηση.

Μετά θα είναι αργά…

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ