“Τον Ανορθωσιάτη τον τρέμετε και θα τον φοβάστε πάντα”

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο Παν.Συ.Φι, αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι και τη μετάβαση στο στάδιο της πρωτεύουσας, τονίζοντας παράλληλα και τα διάφορα παράξενα που έγιναν τις τελευταίες 2 μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ανόρθωσις Αμμοχώστου με ανακοίνωση του καλεί αύριο τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να στηρίξει την ομάδα μας με πάθος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι το διπλό στην λευκωσία.

Παράκληση προς τα μέλη μας όπως ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες που τους δόθηκαν από τα κατά τόπους κλιμάκια και να πορευτούμε όλοι μαζί σύσσωμα και μαζικά μέχρί το γήπεδο. Κρούομαι τον κώδωνα του κινδύνου για προκλήσεις είτε εκτός γηπέδου είτε εντός αυτού. Δεν είναι κάτι που δεν ξανάγινε αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και γι΄ αυτή την φορά.

Εξάλλου τα δείγματα αντιμετώπισης φάνηκαν εντός εβδομάδας με αποκορύφωμα τον σημερινό ορισμό “κατεστημένη τριλογία”. Ποιος “εγκέφαλος” σκέφτηκε να παν οι φιλοξενούμενοι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ οπαδοί απ’ όλη την Κύπρο ενάμιση ώρα πριν την έναρξη και οι γηπεδούχοι μια ώρα ; Ασφαλώς η “προληπτικότατη” αστυνομία. Ποιος ή ποιοι εντεταλμένα προώθησαν ότι η ομάδα εμπλέκετε σε στημένο αγώνα ; Ασφαλώς κάποια “αντικειμενικότατα” μ.μ.ε που υπόκεινται στο κατεστημένο. Σας το έχουμε πεί ξανά. ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

Ακολουθάμε τους οργανωτές για ενενήντα και λεπτά ασταμάτητα και δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΑΡΩΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ