Ανόρθωσις 5 – 0 ΑΕΛ: Πέντε γκολ στο γήπεδο, εφτά βαθμοί στη βαθμολογία

Δίχως να αποδώσει με τις πραγματικές της δυνατότητες, η Ανόρθωση επικράτησε της ΑΕΛ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 5-0.

Το ξεκίνημα για την ομάδα μας, ήταν ιδανικό καθώς ο Κουππαρής κατάφερε έδωσε το προβάδισμα με 1-0, σκορ που παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες έμελλε να ήταν και το τελικό για το ημίχρονο.

Η επιπολαιότητα της Ανόρθωσης, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έβρισκε, σε συνδυασμό με τη χαλαρή άμυνα που την εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, είχε δώσει στο παιχνίδι μια άγρια ομορφιά. Χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την ομάδα μας να ζητά το δεύτερο γκολ και την ΑΕΛ την ισοφάριση, με την μπάλα να μας χαμογελάει, όταν ο Κάρλος έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή συνδυάστηκε άψογα με τον Ροσίνηα και από κοντά έγραψε το 2-0 12:20 πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Το δεύτερο γκολ λειτούργησε ευεργετικά, καθώς η ΑΕΛ βγήκε μαζικότερα στην επίθεση, ωστόσο το γκολ του Νενέ 11’ και κάτι πριν το τέλος, έγειρα την πλάστιγγα του αγώνα στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Η ΑΕΛ προσπάθησε με Flying Goalkeeper να μπει ξανά στη διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους, βρήκε τις ευκαιρίες της, ωστόσο ο Οδυσσέως ύψωσε τείχος μπροστά στην εστία του.

Το τέταρτο γκολ του Κόκκινου 2:20 πριν το τέλος, με σουτ από το δικό μας μισό, αποτέλεσε ουσιαστικά την ταφόπλακα στα όνειρα των Λεμεσιανών για κάτι καλό, με τον Κάρλος να γράφει στην εκπνοή του αγώνα το 5-0.

Με τη νίκη της αυτή, η Ανόρθωση παρέμεινε στη δεύτερη θέση, έχοντας 2 βαθμούς διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ άφησε πίσω της την ΑΕΛ 7 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι για τη «Μεγάλη Κυρία», είναι την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ, με την ομάδα μας να είναι η τυπικά φιλοξενούμενη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ