Ο Νεαγκόε τoν έκανε ομάδα

Αρκετά καλά στατιστικά μετρά ο αυριανός μας αντίπαλος, ομάδα του Άρη Λεμεσού από τη μέρα που στον πάγκο του κάθισε ο Ρουμάνος τεχνικός Εουτζιέν Νεαγκόε. Στην πρεμιέρα του και πριν καλά – καλά γνωρίσει την ομάδα του ηττήθηκε στο «Μακάριο» από την Δόξα με 2-1 για να κάνει το δικό του σερί ακολούθως, με 4 συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αρχικά κέρδισε εντός έδρας την ΕΝΠ με 2-1 και ακολούθως την ΑΕΛ με 1-2 ως τυπικά φιλοξενούμενος στο Τσίρειο στάδιο. Η συνέχεια ήταν ανάλογη κερδίζοντας τη Νέα Σαλαμίνα εντός με 2-0 και τον Εθνικός Άχνας στο Δασάκι με 1-2… ένα σερί που τον έφερε για πρώτη φορά κοντά στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος.

Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Ομόνοια η οποία κρίθηκε από μια φάση που έφερε δικαιολογημένα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές της «ελαφρά ταξιαρχίας» αφού Χαφέζ ξεγέλασε με το πέσιμο του, τον Νικόλα Αθανασίου που υπέδειξε την εσχάτη των ποινών με τον Σιέρινταν να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 0-1.

Βάσει των πιο πάνω είναι αντιληπτό ότι… οτιδήποτε άλλο παρά εύκολο θα είναι για την Ανόρθωση να προχωρήσει σε άλλο ένα τρίποντο. Αν θέλει να το πετύχει θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο και να μοχθήσει εντός αγωνιστικού χώρου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ