Ανόρθωσις 3 – 2 Εθνικός Λατσιών: Οι Βραζιλιάνοι τα γκολ, ο κομπλεξικός τη «δόξα»

Την πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη φετινή πέτυχε η φουτσαλική Ανόρθωση η οποία υπό το βλέμμα των Πάους, Μακρή και Κολούρη, υπέταξε τον Εθνικό Λατσιών με 3-2.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο ο Βραζιλιάνος Ζιαν Κάρλος ο οποίος με τα πρώτα του δυο γκολ με το φοίνικα στο στήθος, έδωσε γερό προβάδισμα στην Ανόρθωση με 2-0. Ο συμπατριώτης του Νενέ ήταν αυτός που έβαλε μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο της επανάληψης ταφόπλακα στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για βαθμολογικό κέρδος. Ο Εθνικός μείωσε σε 3-1 στο 24ο λεπτό και ενώ το παιχνίδι κυλούσε σε ήρεμα πλαίσια, ήρθε η φάση του 32ου λεπτού να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.

Ενώ όλοι περίμεναν φουτσαλιστή του Εθνικού να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ζιαν, ήρθε μια ουρανοκατέβατη κόκκινη κάρτα στον Μάρτινς από τον γνωστό κομπλεξικό διαιτητή που πέρσι ακύρωσε κανονικό γκολ στον επαναληπτικό κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσις.

Ο Εθνικός εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στην ομάδα μας μειώνοντας σε 3-2 ένα λεπτό πριν το τέλος ωστόσο μέχρι εκεί με τους Βραζιλιάνους της ομάδας μας να πετυχαίνουν τα τρία νικητήρια γκολ και τον κομπλεξικό ρεφ να κλέβει τις εντυπώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ