Τζανακάκης στο Anorthosis24: «Στόφα μεγάλης ομάδας» (βίντεο)

Όπως και τη προηγούμενη βδομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, η κάμερα του Anorthosis24 τρύπωσε αυτή τη φορά στα αποδυτήρια του «Αμμόχωστος» ζητώντας την άποψη των ποδοσφαιριστών μας για αυτή τη νέα επιτυχία. Πρώτος στο φακό μας μίλησε ο Μανώλης Τζανακάκης.

Μανώλη, συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη, 1-3 επί της Νέας Σαλαμίνας. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι;

«Εντάξει, το παιχνίδι δεν κύλησε καλά για μας στην αρχή αλλά δείξαμε στόφα μεγάλης ομάδας, με 1-0 ημίχρονο, το γυρίσαμε 1-3 και μια σχετικά εύκολη νίκη δείχνει ότι αυτό είναι μια μεγάλη ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα, σχετικά εύκολα όπως είπα και πριν και συνεχίζουμε».

Πέρσι δυσκολευτήκαμε αρκετά στα εκτός έδρας παιχνίδια, φέτος ξεκινήσαμε με νίκη, τι θεωρείς ότι μπορεί να φέρουν αυτοί οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια;

«Εντάξει είναι νωρίς ακόμα πρέπει κάθε αντίπαλο να τον κοιτάζουμε ξεχωριστά, σήμερα καταφέραμε άλλη μια νίκη αλλά είναι ακόμα νωρίς, συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι, να παίρνουμε σε κάθε ματς τους 3 βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Όσο αφορά εσένα, 2η συνεχόμενη συμμετοχή σαν αλλαγή. Ένα σχόλιο για τη δική σου απόδοση, για τους δικούς σου στόχους.

«Εντάξει εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την Ανόρθωση και αν η ομάδα να πάει καλά, να πάω και γω. Αυτός είναι ο στόχος μου, να βοηθήσω την ομάδα πάνω από όλα».

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ελλαδίτη δεξιού μπακ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ