Πήγε πιο κοντά στην οικογένειά του!

Πάει, τέλειωσε και ο Γκονσάλβες.

Από σήμερα ανήκει στην Ετιφάκ (what the f*ck), ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο λόγος; Ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, μιας και η κοπέwhatλα του περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Σεβαστή η απόφασή του.

Άλλωστε η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Σωστά; Σωστά.

Και μετά την οικογένεια, έρχεται η πατρίδα, η ομάδα, η θρησκεία (σε όποια σειρά θέλετε βάλτε τα) και κάπου εκεί πιο κάτω, έχουμε και την λογική.

Την κοινή λογική. Και η λογική λέει πως ο Ισμαήλ, για να γλυτώσει την κρεββατομουρμούρα, θα πήγαινε να παίξει σε ομάδα της Πορτογαλίας. Ή κάπου εκεί τριγύρω. Για να είναι σε 1 ώρα οδικώς/αεροπορικώς δίπλα στο παιδί του και τη σύζυγό του.

Οπότε τι να κάνει; Εξέφρασε στον πρόεδρο τις ανησυχίες του. Εμείς όμως, προσπαθήσαμε να «διασκεδάσουμε τις ανησυχίες του» κι έτσι, τα βρήκαμε με την Ρίο Άβε, δίνοντας 200 χιλιάδες ευρώ, για να τον φέρουμε κοντά μας.

Ε, ο παίκτης όμως είχε πάρει την απόφασή του να φύγει. Μας έταξε πρόταση από Γαλλία μεριά, τελικά ήρθε από Σαουδική Αραβία.

Για όσους δεν τα πάνε καλά με την Γεωγραφία, θα το πούμε απλά:

Κύπρος-Πορτογαλία: 3682 χιλιόμετρα.

cyprus-portugal

Σαουδική Αραβία-Πορτογαλία: 5256 χιλιόμετρα.

portugal-saudiarabia

Με λίγα λόγια, ο Γκονσάλβες ταξίδεψε 1574 χιλιόμετρα πιο μακριά από την οικογένειά του για να είναι στο… πλευρό της.

Εύγε!

Και καλύτερα όμως που έφυγε. Καλός παίκτης, μας βοήθησε πέρσι, αλλά αν το μυαλό του ήταν οπουδήποτε αλλού εκτός από το γήπεδο φέτος, τι να τον κάναμε;

Κι ας το δούμε κι έτσι: Αν μη τι άλλο όμως, από την όλη κουβέντα, η εταιρεία έβγαλε 150 χιλιάδες ευρώπουλα κέρδος. Μέσα σε δύο μήνες. Αν το δούμε καθαρά σαν μπίζνες, αυτό είναι επιτυχία. Ρίσκαρε, αλλά πέτυχε. Με τα λεφτά που πήρε, ας κάνει κι ένα δώρο στον Γκονσάλβες έναν… άτλαντα!

Ο Ναυαγός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ