Είναι η ευκαιρία τους και το ξέρουν

Με την πρόσληψη Αντρέ Πάους γνωρίζαμε πως οι «μικροί» θα έπαιρναν ευκαιρίες μιας και ο ολλανδός τεχνικός δούλεψε σε ανάλογο τμήμα στην Βίτεσε.

Στην πρώτη του σεζόν… «τυχεροί» φάνηκαν οι Λαΐφης και Μακρής. Αμφότεροι πραγματοποίησαν σπουδαία χρονιά και ήταν οι 2 από τους 11 βασικούς της ενδεκάδας ενώ και για την ομάδα ήταν από τα σημαντικά οφέλη/κέρδη από τη περσινή περίοδο.

Φέτος, και με το παράδειγμα των προαναφερόμενων άπαντες – από τους μικρούς – γνωρίζουν πως είναι η ευκαιρία τους. Ήδη ο Αντρέ Πάους το έδειξε από τα δυο πρώτα φιλικά. Χρησιμοποιήθηκαν οι Δημήτρης Οικονόμου(22χρ), Αντρέου(20χρ), Χατζηπασχάλης(16χρ), Παναγιώτης Κωνσταντίνου(18χρ), Κυριάκου(18χρ), Λοϊζίδης(20χρ) αλλά και ο γεωργιανός Αμπουρχάνια (20χρ). Τις δικές του ευκαιρίες θα πάρει ο Θεοδώρου ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει έγκαιρα τον τραυματισμό του.

Γνωρίζουν λοιπόν ότι δεν θα αδικηθούν από τον Αντρέ Πάους. Γνωρίζουν επίσης πως αν δείξουν ζήλο στην προετοιμασία και στις προπονήσεις θα ανταμοιφθούν όπως οι Λαΐφης και Μακρής.

Στα πόδια τους είναι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ