Δείχνει να έπιασε το νόημα o Φαλξ

Ξεκίνησε και πλέον επίσημα η εποχή Σταν Φαλξ στην Ανόρθωση. Νομίζω έχει αντιληφθεί πολλά προβλήματα παρότι δεν μίλησε για τις δουλείες των προηγούμενων.

Είναι σαφές ότι ο Φαλξ, έχει κάτι που λείπει από την Ανόρθωση. Φιλοδοξία, πείνα για διάκριση, χαρά για το παιχνίδι και διάφορα άλλα που είπε ο Ολλανδός, τα οποία ουδεμία σχέση είχαν με την Ανόρθωση της τελευταίας οκταετίας.

Κακά τα ψέματα όμως, ο Φαλξ έχει δύσκολο έργο. Καλείται να περάσει σε όλα τα στελέχη της ομάδας πως πρέπει να δείχνουν πάθος για την επιτυχία. Πραγματικά έχω να μετρήσω πάρα πολλούς που δεν το έχουν πλέον, όμως δεν είναι δικιά μου δουλειά να το καταγράψω. Μπορεί άλλωστε εγώ να μετράω κάποια πράγματα διαφορετικά από τον τεχνικό διευθυντή.
Ο Φαλξ προσπάθησε να παρουσιάσει ένα προφίλ τεχνικού διευθυντή – πατέρα ως προς την σχέση του με τον προπονητή. Ξεκαθάρισε ότι στα θέματα των μεταγραφών η γνώμη του Πάους θα μετρά, κάτι το οποίο ο Λιούεν δεν έκανε.

Για να μη πλατειάζουμε πάντως, τα λεγόμενα Φαλξ είναι μια βάση που θα αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη από τα λεγόμενα Πάους, όμως για να χτιστεί το οικοδόμημα χρειάζονται πράξεις.

Είναι ένα καλοκαίρι που ουσιαστικά θα δούμε τρεις διαφορετικές ομάδες. Άλλη θα ξεκινήσει και θα διαμορφωθεί αλλιώς περί τα τέλη Ιουλίου και θα καταλήξει στην τελική της μορφή πολύ πιο διαφορετική – εκτιμώ – από σήμερα.

Ο δρόμος είναι μεγάλος, όμως τουλάχιστον υπάρχει το ενδιαφέρον της δημιουργίας κάτι καινούργιου από μηδενική βάση, με ανθρώπους που γνωρίζουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ