Λαΐφης: «Θέλω τίτλους με την Ανόρθωση»

Στο ιστοσελίδα protathlima.com μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων μίλησε για το βραβείο που πήρε, αλλά και για τον επόμενο του στόχο με την Ανόρθωση. Αναλυτικά:

Κωνσταντίνε καταρχήν πως νιώθεις για αυτό το βραβείο που θα παραλάβεις την Δευτέρα;

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και αυτή η τιμητική βράβευση με γεμίζει με περισσότερες υποχρεώσεις για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και για να γίνω καλύτερος και ασφαλώς είμαι πολύ χαρούμενος για την τιμητική βράβευση

Το περίμενες αυτό το αποτέλεσμα;

Όχι δεν το περίμενα πρέπει να σας το πω όταν ξεκίνησα την χρονιά αλλά βλέποντας την πορεία που είχα στην χρονιά νομίζω πως σιγά σιγά και όσο πέρναγε ο χρόνος το ένοιωθα.

Τι νομίζεις πως άλλαξε στον Κωνσταντίνο Λαϊφη από πέρσι μέχρι και φέτος;

Νομίζω πως ο λόγος έτσι όπως έχω στο μυαλό μου είναι ένας. Η παρουσία στην Αλκή με βοήθησε τα μέγιστα. Επέστρεψα δυνατός στην ομάδα μου και περίμενα την ευκαιρία μου και την άρπαξα από τα μαλλιά όταν μου την έδωσε ο προπονητής.

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου Κωνσταντίνε;

Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους με την Ανόρθωση. Είναι ο μεγάλος μου στόχος ενώ ασφαλώς και εγώ να γίνομαι καλύτερος κάθε χρόνο που περνά.

Το εξωτερικό Κωνσταντίνε σε απασχολεί.

Κοίταξε για όλους του Κύπριους παίκτες στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε το εξωτερικό. Δεν νομίζω να υπάρχει κάνεις που να μπορεί να πει όχι σε μια πρόταση από το εξωτερικό.

Πως κρίνεις την χρονιά που ολοκληρώνετε σε λίγες ώρες;.

Κοίταξε αυτή η χρονιά ήταν η πρώτη έχω πολλά να δώσω ακόμα. Για την Ανόρθωση ήταν μια δύσκολη περίοδος μια μεταβατική χρονιά και ελπίζω αυτή η χρονιά να ήταν η αρχή για να έρθουν καλύτερα χρονιά στην Ανόρθωση.

Που θα αφιέρωνες τον τίτλο που κέρδισες;

Στην οικογένεια μου που με στήριξε όλη την χρονιά η οικογένεια μου είναι πάντα δίπλα μου.

Όσον αφορά τον τραυματισμό σου Κωνσταντίνε πως πάει;

Νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να κάνω επέμβαση, θα κάνω ενδυνάμωση και όπως μου είπαν θα είμαι απόλυτα έτοιμος για την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ