Άρες, μάρες και..παπάρες

Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιους εμετικούς «Ανορθωσιάτες». Εκεί που πάνε να καταλαγιάσουν για τα καλά τα πράγματα, να δούμε την επόμενη μέρα και να σκύψουμε όλοι στη δουλεία για το καλό της ομάδας, αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ότι έχουμε ένα μέρος ηλίθιων οπαδών και εμείς στο σωματείο μας.

Πρωινιάτικα σήμερα είδα στο Facebook από κάποιο δήθεν Ανορθωσιάτη να γράφει: «Μακάρι να πάει ο Τιμούρ Απόλλωνα, να γυρίσουν ούλλα εναντίον του». Το χειρότερο είναι ότι αυτόν τον βλέπω συχνά στο γήπεδο και διαγωνίζεται τον Ανορθωσιατισμό του με άλλους. «Έφκαλες σιζον; Αμέν έφκαλες εν θα μιλάς. Μάππα πάεις; Αμέν πάεις μεν μιλάς. Παίζετε το τζαι Ανορθωσιάτες».

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί καλλιεργείτε τόσο αρνητικό κλίμα ενάντια στον πρόεδρο. Έκλεισε τον Περόνε αντί του Μέσσι; Εμείς δεν ήμασταν που αποθεώναμε τον Πάους μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ζητούσαμε την παραμονή του; Όποιος πολεμά τον οποιοδήποτε Πουλλαΐδη, είναι εχθρός και της Ανόρθωσις. Φυσικά κάποιοι άλλοι συμφώνησαν με τον συγκεκριμένο γράφοντας του «Έβαλεν την ταφόπλακα του ο Πουλλαΐδης. Ετέλειωσεν η ασυλία του».

Φαντάζουμε έχετε κάποιο καλύτερο να προτείνετε; Κάποιο των τελευταίων ετών; Να μας αφήσει 6-7 μύρια και να φύγει. Ως που μπορεί να φτάσει η βλακεία κάποιου; Α, και μην μου πείτε για τον Φραντζέσκο. Θεοποιήσατε τον «Φραν» λες και ο Πουλλαΐδης που επιβιώνει στις Αραπιές, θα τον άφηνε να παίζει με τα λεφτά του.

Σοβαρευτείτε επιτέλους. Το κεφάλαιο Κετσπάγια έκλεισε για την ώρα. Εγώ, εσύ και ο δίπλα μας πρέπει να σταθούμε ασπίδα προστασίας στην ομάδα και όχι να πολεμούμε όποιον την υπηρετεί. Ας μην αφήσουμε ξανά ανθρώπους που δεν νιώθουν από Ανόρθωση να την τρυπάνε κάθε τρεις και λίγο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ