Να εξαργυρώσει την επιταγή

Οι νικηφόροι αγώνες με τον Ερμή, Αγία Νάπα και ΑΕΛ που έθεσαν φαβορί την Ανόρθωση στο να πάρει το ένα από τα έξι εισιτήρια για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ήταν σαν μια επιταγή που πρέπει τώρα να εξαργυρωθεί. Ακολουθούν παιχνίδια παγίδες και στην «Μεγάλη Κυρία» πρέπει να δείξουν χαρακτήρα σοβαρής ομάδας που καθαρίζει τα «εύκολα» και παλεύει τα δύσκολα παιχνίδια.

Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τον Οθέλλο. Η ομάδα από την Αθηαίνου προέρχεται από την ιστορική πρόκριση στου 8 του κυπέλλου σε βάρος του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Απόλλωνα. Ο Πάους που βρισκόταν στον αγώνα είδε την αντίπαλο να πραγματοποιεί τρεις τελικές προσπάθειες με τις δύο να καταλήγουν στα δίκτυα και την άλλη να είναι μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου. Σχεδόν 100% επιτυχία. Στοιχεία ομάδας με πάθος, ένα συμπαγές σχήμα, αλληλοκαλύψεις, υπομονής και γρήγορων αντεπιθέσεων είναι μερικά στοιχεία από τα πολλά που χαρακτηρίζουν την πολύ καλοδουλεμένη ομάδα του Κώστα Σακκά.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης για να αποσπάσουμε το τρίποντο μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια νίκη που θα σημαίνει το πέμπτο νικηφόρο αποτέλεσμα ενώ θα εδραιώσει για τα καλά την ομάδα στην εξάδα και που θα αυξήσει τις πιθανότητες για ψηλότερες θέσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ