Τα λέγαμε για τον Φούλλη, τον Παναγή και τον Κούμα πριν από δύο χρόνια (πληροφορίες)

Ήταν η ποδοσφαιρική χρονιά 2012 – 2013, όταν η τότε ισχυρή Ανόρθωση πήγαινε για πρωτάθλημα, έχοντας μία καλή διαφορά από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ, η οποία ως διά μαγείας εξαφανίστηκε σε μερικές μόνο αγωνιστικές. Αρχής γενομένης από το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, όταν ηττηθήκαμε με 2-1 και τα δύο τέρματα της Σαλαμίνας δεν έπρεπε να μετρήσουν, καθώς ο σκόρερ του πρώτου σταματά τη μπάλα με το χέρι πριν σκοράρει, ενώ το δεύτερο ήταν από θέση οφσάιντ. Ακολούθησε στη συνέχεια η σφαγή με τον Εθνικό (2-2) στο Δασάκι, και όλα πλέον πήραν το δρόμο τους…

Μετά το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα, το Anorthosis24 αποκάλυψε παρασκηνιακές κινήσεις που είχαν σαν στόχο να πλήξουν την ομάδα μας. Δυστυχώς για πολλούς και λόγω εμπλοκής ενός κομματικού στελέχους προσκείμενου στη δεξιά, κατακριθήκαμε από πολλούς που δυστυχώς είχαν βάλει το κόμμα πάνω από την ομάδα. Σχεδόν δύο χρόνια μετά όμως, ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της συνάντησης εκείνης, ο διαιτητής Μάριος Παναγή αλλιώς ως σφαγέας των 100χρονων, αποφάσισε να μιλήσει ευθέως για τη διαπλοκή στη διαιτησία αλλά και γενικότερα του Κυπριακού πρωταθλήματος, εμπλέκοντας πολιτικά πρόσωπα, αξιωματούχους της ΚΟΠ, διαιτητές και άλλους.

Όπως είχαμε αναφέρει τότε, στη συνάντηση εκείνη ήταν μεταξύ άλλων παρών ο «Φούλλης», ο Μάριος Παναγή, ο Χρίστος Νικολαΐδης και ο Γιώργος Κούμας. Παρένθεση, ο Μάριος Παναγή κατονομάζει τον Χρίστο Νικολαΐδη στις καταθέσεις του για πολλά, που βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας. Είναι και, όπως όλα δείχνουν, ο διαιτητής ο οποίος σε αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ πριν αρκετά χρόνια, συνελήφθη για κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων. Εννοείται στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ…

Πάμε όμως να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη για το τι γράφαμε τότε, μετά το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα. Γράφαμε λοιπόν στις 10 Φεβρουαρίου 2013 το θέμα με τίτλο: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πολιτικός που επενέβη για το παιγνίδι με Σαλαμίνα», με το ακόλουθο κείμενο:

«Όπως και το καλοκαίρι του 2007 που στις ζυμώσεις για την προεδρία της Κ.Ο.Π έδρασε παρασκηνιακά γνωστό πολιτικό πρόσωπο, έτσι και σήμερα συνέβηκε το ίδιο. Ο σκοπός, όπως και τότε, να επιβάλλει τα συμφέροντα μεγάλου σωματείου που πρόσκεινται στην στέγη του κόμματος .

Ο γνωστός σε όλους μας «Φούλλης», πολιτικό πρόσωπο με πολύ ψηλό αξίωμα στην ιεραρχία του κόμματός του, μια βδομάδα πριν τις προεδρικές εκλογές έκρινε χρήσιμο να παρέμβει για να καθορίσει πράγματα και καταστάσεις, έστω κι αν αντίπαλος ήταν οι αντίπαλων φρονημάτων Νέα Σαλαμίνα.

Η «φάτσα» του είχε παίξει πριν 10+ χρόνια σε κωμική σειρά και είχε ως προσωνύμιο όνομα υποκοριστικό λόγω και του μικρού μεγέθους που εκπέμπει το ανάστημα του. Φυσικά με τέτοιες πράξεις δεν είναι μικρός μόνο στο ανάστημα.

Μία εβδομάδα πριν τις Προεδρικές, ο «Φούλλης» θεώρησε σωστό να κάνει όλες αυτές τις πράξεις εις βάρος σωματείου που το κόμμα του θα αντλήσει τεράστιο αριθμό ψήφων. Εμάς η ψήφος μας είναι η Ανόρθωση πάντως…».

Λόγω της κατακραυγής που ακολούθησε, αποφασίσαμε όπως ηρεμήσουμε λίγο τα νερά και επανέρθουμε στη συνέχεια με περισσότερες πληροφορίες. Γράψαμε λοιπόν στις 5 Μαρτίου 2013 το θέμα με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Όλα για τη συνάντηση Φούλλη – Διαιτητών – Ομοσπονδίας», με το ακόλουθο κείμενο:

«Το Anorthosis24, σας υποσχέθηκε από καιρό μια είδηση που σχετίζεται με το παρασκήνιο του κυπριακού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα τη διαιτησία, αλλά και το γνωστό πολιτικό πρόσωπο που δρα στο παρασκήνιο εις βάρος της ομάδας μας. Λόγω των Προεδρικών Εκλογών, είχαμε πει πως θα επανερχόμασταν μετά από λίγες εβδομάδες, για να μην εμπλακεί η ομάδα μας αλλά και εμείς σε προεκλογικά παιγνίδια. Και επανερχόμαστε σήμερα. Όπως σας είχαμε πει τότε, πολιτικό πρόσωπο, συναντήθηκε με διαιτητές και παράγοντες δεξιών φρονημάτων, για να επιβάλλει τα συμφέροντα μεγάλου σωματείου που πρόσκειται στην στέγη του κόμματος του.

Η συνάντηση

Σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας, το AKAKIKO, συναντήθηκαν οι διαιτητές Μάριος (Ο λεγόμενος σφαγέας των100χρονων) και Χρίστος («αγαπημένο» παιδί της κερκίδας μας, με τόσες και τόσες λαμπρές διαιτησίες εις βάρος μας). Μαζί τους ήταν ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών της ΚΟΠ, Γιώργος (η λεγόμενη φαλακρή δύναμη εκ Κοκκινοχωρίων), αλλά και ο παρατηρητικός Σκαλιώτης Κωστάκης. Ο οποίος Κωστάκης, γλυκοκοιτάζει τη θέση του Ολλανδού αρχιδιαιτητή Ρέικβαρτ, γι’αυτό και βλέπετε πως δεν βρέθηκε τυχαία εκεί…

Ο Φούλλης

«Οικοδεσπότης» της συνάντησης, πολιτικό πρόσωπο που προαλείφεται για την προεδρία του κόμματος, ο γνωστός «Φούλλης». Προσπάθειά του; Να «σπρώξει» την ομάδα την οποία υποστηρίζει, έχει έδρα τη Λευκωσία και σε περίπτωση που χάσει το πρωτάθλημα, θα του στερήσει τις ψήφους που θα τον οδηγήσουν στο ύπατο αξίωμα του κόμματος. Η πίεση, βλέπετε, από μέλη του κόμματος της συγκεκριμένης ομάδας, είναι τεράστια. Οι οδηγίες στην συνάντηση λοιπόν ήταν σαφείς: «Να ανακοπεί η πορεία της Ανόρθωσης».

Γνωστός Αντιανορθωσιάτης

Ο Φούλλης, ήταν αυτός που έδρασε και το 2007 στις ζυμώσεις για την προεδρία της Κ.Ο.Π, ενώ ήταν η αιτία για να χαλάσει πριν μερικά χρόνια συμφωνία της Ανόρθωσης με υποψήφιο χορηγό. Ο πόλεμος που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστιος, και αύριο αλλά και τις επόμενες ημέρες, θα σας αποκαλύψουμε και άλλα «επεισόδια» από τα εμπόδια που βάζουν κάποιοι στο σωματείο μας φέτος…».

Σχεδόν δύο χρόνια μετά και τον πόλεμο που δέχθηκε το Anorthosis24 από ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ για τις αποκαλύψεις μας, ο ίδιος ο διαιτητής που ήταν στην συνάντηση είναι αυτός που κατονομάζει τους υπόλοιπους που ήταν στη συνάντηση μαζί του για διαπλοκή και στημένα. Και τι δεν είχαμε ακούσει από Ανορθωσιάτης εκείνες τις ημέρες. Ως και… Λιλληκαίους μας είπαν γιατί… κόντευαν οι Προεδρικές Εκλογές! Δύο χρόνια μετά όμως, και με τα όσα γίνονται στο Κυπριακό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες, νιώθουμε την ανάγκη να επανέλθουμε για το θέμα και να δουν κάποιοι που δυστυχώς έβαλαν το κόμμα πάνω από την ομάδα τους, ότι αυτούς που έχουν «Άγιους» στο προσκεφάλι τους είναι αυτοί που ενορχήστρωσαν ένα τεράστιο πόλεμο εις βάρος της ομάδας μας, που για τους περισσότερους από εμάς είναι πάνω από το οποιοδήποτε κόμμα και από τον οποιοδήποτε πολιτικό.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο αγαπητός «Φούλλης», βρέθηκε τις προάλλες στο Άμστερνταμ για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα, ενώ μερικές ημέρες αργότερα όταν ερωτήθηκε από τα μέσα για τις καταγγελίες Παναγή οι οποίες εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα, είπε το αμίμημο «Μα θα ασχολούμαστε με την μάππα τώρα;». Τα σχόλια δικά σας, όχι για τον Φούλλη μόνο, αλλά για όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε με τις «δυνάμεις» σε Ομοσπονδία, πολιτικό κόσμο, και διαιτησία, για να στερήσουν από την ομάδα μας ένα πρωτάθλημα που άξιζε να πάρει…

Υ.Γ Δυστυχώς μερικοί από τους τότε Διοικούντες, ενώ γνώριζαν αρκετά καλά το τι είχε συμβεί και από άλλες πηγές, και ήταν έτοιμοι να στηρίξουν όλα αυτά που γράφαμε, για τους δικούς τους λόγους τελευταία στιγμή έκαναν πίσω. Ελπίζουμε πως οι λόγοι τους δεν έχουν καμία μα καμία σχέση σε ενδεχόμενα «πάρε δώσε» με τα εν λόγω πολιτικά πρόσωπα, και άλλες καταστάσεις. Και εδώ, τα σχόλια δικά σας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ