Ανόρθωσις – Εθνικός Λατσιών: Με νίκη στα ημιτελικά

Υψίστης σημασίας είναι ο αγώνας με τον οποίον θα αποχαιρετήσει το 2014 η φουτσαλική Ανόρθωση μιας και η ομάδα μας θα αναμετρηθεί απόψε στο «Κίτον» με τον πρωτοπόρο της Β’ κατηγορίας Εθνικός Λατσιών, με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα μας μπροστά από το κοινό της θα επιδιώξει την νίκη σε έναν αγώνα δίχως αύριο μιας και δεν θα υπάρξει επαναληπτικός και θα στοχεύσει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο τρέχον έτος πανηγυρικά.

Λόγος για υποτίμηση ένεκα της διαφοράς κατηγορίας των δύο ομάδων δεν υπάρχει και ο Γιώργος Κυριάκου έχει επιστήσει την προσοχή στους φουτσαλιστές του, βλέποντας με ικανοποίηση την επάνοδο τόσο στα παρκέ, όσο και στα γκολ του εμβληματικού αρχηγού Φάνου Χαρή. Αποτελεί δεν την επάνοδο ουσιαστικά της Ανόρθωσης στην έδρα της μετά το νικηφόρο 7-1 απέναντι στην ΑΕΛ στις 13 Νοεμβρίου και την επανασύνδεσή της με το κοινό με το οποίο έχει κτιστεί φέτος μια ιδιαίτερη σχέση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:15 και το anorthosis24 θα είναι όπως πάντα στο «Κίτιον» για να σας μεταφέρει όλα όσα γίνουν εντός και εκτός παρκέ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ