Οι αυτοκρατορίες πέφτουν

Κυπριακό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν και τη Δευτέρα τα Σωματεία μαζεύονται στην έκτακτη γενική συνέλευση που συγκάλεσε η ΚΟΠ. Ο Κουτσοκούμνης και η παρέα του λογικά θα ζητήσουν στήριξη για να συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να ρίξουν το θέμα αποκαλύψεων Παναγή στα μαλακά. Υπάρχουν σωματεία (Αποέλ, Ερμής, Εθνικός) που σίγουρα θα στηρίξουν το σάπιο σύστημα το οποίο τους βολεύει και θα βγάλουν τον Παναγή τρελό. Πιθανότατα θα κάνει το ίδιο και η Δόξα λόγω Καραβίδα. Η ΑΕΛ απ’ ότι φαίνεται βγήκε από το «κλαμπ».

Από την άλλη, υπάρχει μια σειρά από ομάδες που είναι «ριγμένες» από το σύστημα αλλά δεν τολμούν να σηκώσουν κεφάλι. Η Σαλαμίνα δεσμεύτηκε με την ΚΟΠ-tv, η Ομόνοια περνά τα κριτήρια με τα μαγειρέματα, ο Απόλλωνας βολεύεται και η ζωή συνεχίζεται στο βασίλειο του Κωστάκη.

Οι μόνοι που τα έβαλαν φέτος μετωπικά με τον Κουτσοκούμνη, ήταν η Ανόρθωση και η ΑΕΛ. Η Ανόρθωση ξεφτίλισε τον πρόεδρο της ΚΟΠ με τεκμηριωμένες θέσεις και ο Αντρέας Σοφοκλέους τον κάλεσε προχθές να παραιτηθεί. Ανόρθωση, Απόλλωνας, Σαλαμίνα, Ομόνοια τοποθετήθηκαν μέσω ανακοινώσεων ή εκπροσώπων τύπου υπέρ της διερεύνησης της υπόθεσης τονίζοντας πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Η κοινή ανακοίνωση Ανόρθωσης-ΑΕΚ θεωρούμε πως έστειλε σήμερα ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Θυμίζουμε ότι πριν το Ανόρθωσις-Απόλλωνας προηγήθηκε παρόμοια ανακοίνωση ενώ το ίδιο έγινε στο Σαλαμίνα-Ανόρθωση. Η ΑΕΛ ήδη μπήκε στο στρατόπεδο με τις δηλώσεις Σοφοκλέους. Με την Ομόνοια φαίνεται να υπάρχει καλή χημεία, αφού και πριν και μετά τα παιχνίδια μας υπήρχε καλό κλίμα.

Τη Δευτέρα είναι η μεγάλη ώρα των ομάδων να πουν το οριστικό «αντίο» στον Κωστάκη. Καλέστε τον να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του! Φτάνει πια με τη σαπίλα! Όπως είπε και ο πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης με νόημα την περασμένη Τρίτη: «Οι αυτοκρατορίες πέφτουν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ