ΕΝΠ – Ανόρθωσις: Για το ιδανικό κλείσιμο του πρώτου γύρου

Ένατη στροφή για το πρωτάθλημα φούτσαλ Α’ κατηγορίας και η Ανόρθωση κλείνει τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο με έξοδο στα Κοκκινοχώρια και πιο συγκεκριμένα στο δημοτικό Σωτήρας. Στην έδρα της ΕΝΠ Αγίας Νάπας, η ομάδα μας φιλοδοξεί να κλειδώσει την τρίτη θέση στη βαθμολογίας απέναντι σε έναν αντίπαλο με ίδιους στόχους, την ίδια ώρα που η ΑΕΛ θα συγκρούεται με τον ΑΠΟΕΛ χωρίς ιδιαίτερες πιθανότητες επιτυχίας. Με ενδεχόμενη νίκη στον αγώνα της Παρασκευής, η Ανόρθωση θα κτίσει διαφορά ασφαλείας 4 βαθμών από τους δύο διώκτες της και σαφέστατα θα ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Η ΕΝΠ Αγίας Νάπας είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα και ουσιαστικά είναι σε απραξία από τις 6 Νοεμβρίου οπόταν και ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΛ. Απέναντι σε μια ομάδα που η Ανόρθωση σκόρπισε στους.. εφτά ανέμους, ο προσεχής μας αντίπαλος ηττήθηκε με 7-4 αν και πήρε το προβάδισμα στο σκορ 3 φορές. Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που Ανόρθωση και ΕΝΠ διασταυρώνουν τα ξίφη τους τη φετινή χρονιά μιας και οι βυσσινί αποτέλεσαν το πρώτο θύμα της κυανόλευκης αρμάδας στη φάση του κυπέλλου.

Πλην των γνωστών προβλημάτων των Χαρή και Τοφή, ο Γιώργος Κυριάκου έχει όλους τους φουτσαλιστές ετοιμοπόλεμους και μάλιστα σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία για ακόμα ένα διπλό, για τα οφέλη του οποίου αναφερθήκαμε πιο πάνω. Το πρώτο σφύριγμα στο δημοτικό Σωτήρας θα δοθεί στις 19:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ