Με σημαντικές απουσίες, αλλά έτοιμη να πεθάνει στο γήπεδο

Με σημαντικές απουσίες κατεβαίνει στον αποψινό εξ αναβολής αγώνα, η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Συγκεκριμένα, ο προπονητής Γιώργος Κυριάκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Hugo Ramada Martins, που η μεταγραφή του είχε παρουσιάσει εμπλοκή και δεν κατάφερε να δηλωθεί εντός των χρονικών πλαισίων που απαιτούσε η ΚΟΠ. Επίσης απών θα είναι και ο Σέρτζιου Τακότ πάλι για καθυστέρηση στην εγγραφή.

Οι απουσίες όμως δεν πτοούν σε καμία περίπτωση ούτε τον προπονητή ούτε τους ιθύνοντες στην ομάδα. Το όνομα που κουβαλά η Ανόρθωση σε συνάρτηση με το γεγονός ότι θα παίζει μπροστά στο κοινό της, την υποχρεώνουν να παλέψει για το καλύτερο και ότι βγει, με τους φουτσαλιστές να δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν τη ψυχή τους για τη νίκη.

Εξάλλου ας μη ξεχνάμε, πριν ένα χρόνο περίπου οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο θεσμό του κυπέλλου, με τους ακριβοπληρωμένους φουτσαλιστές του ΑΠΟΕΛ να τα βρίσκουν μπαστούνια απέναντι στην Ανόρθωση και να οδηγείται το παιχνίδι στην παράταση.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 21:15 και υπάρχει εγρήγορση από όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο της περιοχής για να το παρακολουθήσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ