RFID στα εισιτήρια διαρκείας

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση Αμμοχώστου ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την καινοτομία  RFID που εισήγαγε και που θα επιτρέπει την ακόμη πιο γρήγορη είσοδο των οπαδών που είναι κάτοχοι, εντός του Αντώνης Παπαδόπουλος.

Διαβάστε τις λεπτομέριες

Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, ότι μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του νέου, σύγχρονου συστήματος επικύρωσης εισιτηρίων στις εισόδους του «Αντώνης Παπαδόπουλους», αρχίζει η διαδικασία αναβάθμισης των εισιτηρίων διαρκείας.

Στα εισιτήρια διαρκείας θα ενσωματωθεί RFID, το οποίο επιτρέπει στον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας να περνά σε ακόμα συντομότερο χρόνο από τις εισόδους του σταδίου μας.

Δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά ταλαιπωρία για τους φίλους της ομάδας μας, αφού τα RFID θα είναι με τη μορφή αυτοκόλλητου το οποίο θα επικολλάται στις κάρτες και η ενσωμάτωση του θα γίνεται από ειδικό συνεργείο, λίγο πριν τις αντίστοιχες εισόδους του σταδίου. Σε πρώτη φάση, στο αυριανό παιχνίδι με τον Οθέλλο, θα αναβαθμιστούν οι κάρτες διαρκείας των κατόχων Ανατολικής εξέδρας και VIP θεωρείων (Ανατολική και Δυτική) και VIP θέσεων (Ανατολική), οι οποίοι θα λάβουν και μήνυμα υπενθύμισης στο κινητό τους.

Κατά την προπώληση εισιτηρίων  στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, θα μπορούν οι κάτοχοι διαρκείας να αναβαθμίζουν τα εισιτήριά τους στην μπουτίκ του σταδίου ενώ στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με Εθνικό Άχνα σειρά θα πάρουν οι υπόλοιπες κερκίδες.

Στόχος είναι μέσα στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, να αναβαθμιστούν όλα τα εισιτήρια διαρκείας μας, δίχως να ταλαιπωρηθούν είτε οι κάτοχοι, είτε ο υπόλοιπος κόσμος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ