Παν.Συ.Φι: «Ήρθε ο καιρός για κάθαρση στην ΚΟΠ»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, με την οποία κακίζει την συμπεριφορά του προέδρου της ΚΟΠ και στέκεται σύμμαχος στο πλευρό της Ανόρθωσης, γιατί πολύ απλά όταν μιλάμε για την υπεράσπιση της ιστορίας της ομάδας μας, δεν μπορούμε παρά να είμαστε σύμμαχοι, αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου κακίζει με τη σειρά του τις προσβλητικές δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΠ εναντίον του ιστορικότερου σωματείου στον τόπο.

Μπορεί να διαφωνούμε με τη διοίκηση της εταιρείας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ σε πολλά θέματα, αλλά όταν μιλούμε για την υπεράσπιση της ιστορίας της ομάδας μας, δεν μπορούμε παρά να είμαστε σύμμαχοι.

Η αλαζονεία του Κουτσοκούμνη και όσων κυβερνούν την ομοσπονδία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, τη στιγμή που το κυπριακό ποδόσφαιρο υποβαθμίζεται τόσο λόγω των αποφάσεων που λαμβάνουν, όσο και λόγω των αποφάσεων που δεν λαμβάνουν.

Τα όσα είδαν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό προκαλούν αηδία και δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν στον πρόεδρο της ΚΟΠ να βγαίνει στα ΜΜΕ και να προσβάλλει με τέτοιον τρόπο ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομοσπονδίας.

Είναι φανερό πως ήρθε ο καιρός για κάθαρση στην ΚΟΠ και ελπίζουμε η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ να πρωτοστατήσει και πάλι. Ως ΜΑΧΗΤΕC δηλώνουμε παρόντες σε αυτή τη μάχη και καλούμε όλα τα σωματεία και όλους τους οπαδούς που νοιάζονται για το καλό του ποδοσφαίρου, να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ποδόσφαιρο είναι το λαοφιλέστερο άθλημα παγκοσμίως και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Κύπρο να γίνει φέουδο του Κωστάκη, της παρέας του και μιας κλίκας παραγόντων.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ