Μετάθεση φουτσαλικής πρεμιέρας

Και επίσημα μετατίθεται η πρεμιέρα για τη φουτσαλική Ανόρθωση μιας και ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος αύριο, 2 Οκτωβρίου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μετατέθηκε για τις 20 Οκτωβρίου. Ως αποτέλεσμα η ομάδα μας θα έχει ακόμη μια εβδομάδα προετοιμασίας με το πρώτο σφύριγμα της χρονιάς να δίνεται στο «Μελκονιάν» στις 9 Οκτωβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του φουτσαλικού τμήματος έχει ως εξής:

«Η ΚΟΠ ενέκρινε το κοινό αίτημα για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα Futsal λόγω υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση UEFA Futsal Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 21:15 στο ‘ΚΙΤΙΟΝ’ Αθλητικό Κέντρο, αντί την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου που ήταν αρχικά ορισμένος.

Έτσι η πρεμιέρα του Τμήματος μας στο Πρωτάθλημα θα γίνει την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 σε εκτός έδρας αγώνα με την Αραράτ στο «Μελκονιάν» στις 19:15. Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι της ομάδας μας δεν μπορούν να παραβρεθούν στον αγώνα λόγο της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων σε αγώνες Φούτσαλ.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι συνεχίζετε κανονικά η προπώληση των καρτών διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Οι κάρτες διαρκείας έχουν κοστολογηθεί στην τιμή των €25 και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας καθώς και τους αγώνες κυπέλλου μέχρι την ημιτελική φάση.
Για να αποκτήσετε την δική σας κάρτα διαρκείας επικοινωνήστε στο 97780533 ή στην μπουτίκ της Ανόρθωσης στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ