Είπε πολλά ο Μάριος Παναγή! «Θα μάθετε τι έγινε με την αποβολή στα 100χρονα»

Ο διαιτητής Μάριος Παναγή αποφάσισε ότι στις 30 του μήνα θα πει αρκετά για τα όσα συμβαίνουν στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και στο χώρο της διαιτησίας. Το πήρε απόφαση να σταματήσει από το χώρο της διαιτησίας, και σε διάσκεψη τύπου που θα δώσει τέλος του μήνα, τόνισε πως θα πει αρκετά για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την αυλαία του θεάτρου που ονομάζεται Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Ο τελευταίος χαρακτηρισμός δικός μας!

Ο κύριος Παναγή πολλές φορές αδίκησε την ομάδα μας σε παιγνίδια, και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι έγινε σε εκείνο το παιγνίδι των 100χρονων απέναντι στον Ερμή. Ένα παιγνίδι που διακόπηκε και το οποίο αμαυρώθηκε από την πρωτοφανή σφαγή που είδαμε στο γήπεδο από τους διαιτητές. Όλοι θυμόμαστε την αποβολή του Σπρόκελ και την καθυστερημένη υπόδειξη.

Μιλώντας σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης και απαντώντας σε ερωτήματα άλλων Ανορθωσιατών για την αποβολή σε εκείνο το παιγνίδι, ο Μάριος Παναγή ανέφερε πως «Θα σας παραπέμψω να δείτε προσεχτικά την φάση της αποβολής» και πως στις 30 του μήνα στη διάσκεψη τύπου θα μας πει εκτενώς τι συνέβηκε στη φάση για να δοθεί η κόκκινη κάρτα. Ο κ. Παναγή, κατά τη δική μας οπτική γωνιά και όπως είχαμε δει κα πει και από το γήπεδο εκείνη την ημέρα, δήλωσε έμμεσα πως η αποβολή «σφυρίχτηκε» από άλλους και μετά από δική τους εντολή, την οποία όμως ο ίδιος ακολούθησε… «Απλά δείτε λίγο τη δική μου κίνηση», πρόσθεσε ο Παναγή…

Ο Μάριος Παναγή είπε και πολλά άλλα όμως, όπως:

– Όταν πάθει ο «Καντάφι του ποδοσφαίρου» όπως έπαθε στη Λιβύη (εννοώντας τον Κουτσοκούμνη), και ο περίγυρός του, ίσως λυθούν πολλά.

– Ελέγχουν (ο Κωστάκης και οι άλλοι) το 70% των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

– Τα λάθη στο ποδόσφαιρο ξεκινούν από τους παρατηρητές οι οποίοι είναι παλιοί διαιτητές. Θα αναφερθεί, είπε, και σε συνάντηση σε γραφείο μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαίρου (με ημερομηνίες) με διαιτητές.

– Όλοι, τους φοβούνται (εννοώντας Κωστάκη και σία). «Επήεν να τα βάλει μαζί τους η Ανόρθωση; Μπαμ μπουμ. Έτσι είναι».

– Διαβάθμιση δεν θα πάει ποτέ μία συγκεκριμένη ομάδα. «Ήμουν παρών σε περιστατικό τον Απρίλιο του 2012…».

– Το ποδόσφαιρο ελέγχεται από δύο άτομα που πάνε «όπου φυσίσει ο άνεμος, αναλόγως συμφερόντων».

Μετά και όλα αυτά που είπε ο Μάριος Παναγή, αναμένουμε αν θα κάνει πράξεις τα λεγόμενά του ή αν στο τέλος πέσουν «τηλέφωνα» και στο τέλος μετανιώσει. Ο ίδιος είπε πάντως πως ήδη έπεσαν τηλέφωνα αλλά δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω. Για να δούμε λοιπόν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ