Μάκος: «Είναι η τελευταία μου σεζόν στην ομάδα»

Με δηλώσεις του στην εκπομπή «επίθεση από τα μπακ» στον Νοva Sport Fm ο ελλαδίτης αμυντικός μέσος της «Μεγάλης Κυρίας» Γρηγόρης Μάκος, ανέφερε:

«Η ομάδα ξεκίνησε με πολύ καλή οργάνωση και έχει αλλάξει πάρα πολύ. Αν και έχει χρέη, η ομάδα αποφάσισε να ακολουθήσει μία διαφορετική πολιτική, προχωρώντας με νεαρούς παίκτες που έχουν ταλέντο. Προς το παρόν τα αποτελέσματα δεν μας έχουν έρθει, αν και έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Φέτος δεν έχουμε κάποιον στόχο, αλλά χτίζεται μια νέα ομάδα. Είναι η τελευταία μου σεζόν στην ομάδα, αλλά είμαι από τα βασικά στελέχη της, όπως μου το έδειξε η διοίκηση. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να είναι ευχαριστημένος και να αισθάνεται πολύ καλά».

Για το μέλλον του:

«Δεν αντιμετωπίστηκα όπως περίμενα στη Μόναχο, αλλά ο τραυματισμός μου με έφερε αρκετά βήματα πίσω, έτσι όπως έβλεπα εγώ το μέλλον μου. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και τη ζωή. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Νιώθω καλά εδώ και αυτό ισχύει πραγματικά. Τελειώνει το συμβόλαιό μου και δεν είδα σαν πισωγύρισμα τη μεταγραφή μου στην Κύπρο. Υπήρχαν παραδείγματα για παιδιά που δεν έπαιζαν και γύρισαν ξανά στην Εθνική ομάδα. Δεν βοήθησε και η ομάδα με την πορεία της. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Επανήλθα από τον τραυματισμό μου. Βλέπω την Κύπρο ως ένα καλό βήμα για να ανέβω και να βρω τον εαυτό μου. Δεν έχω τελειώσει ποδοσφαιρικά. Έχω πεισμώσει και θέλω να αποδείξω σε κάποιους ότι έκαναν λάθος και μακάρι να πάρω την ευκαιρία μου και να επιστρέψω στην Εθνική».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ