Η ωραία κοιμωμένη και η… δικαιοσύνη

Κοιτάζοντας το αρχείο των φωτογραφιών στο περσινό παιγνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εν όψει και της σημερινής αναμέτρησης ων δύο ομάδων, βρήκαμε αυτό το πολύ «ωραίο» φωτογραφικό πλάνο, με την ωραία κοιμωμένη!

Έι, ξύπνα!
Έι, ξύπνα!

Πέρσι λοιπόν στο ΓΣΠ, τον άγγιξε ο Ζόρζε Κόστα και συμπεριφέρθηκε λες και τον χτύπησε φορτηγό. Ο λόγος για τον Ράινερ Ράουφμαν, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος θεατρινίστικα για να εκμαιεύσει την κόκκινη, εκτός από τον τότε προπονητή μας Ζόρζε Κόστα, και από τον Τζέισον Δημητρίου ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να τους «χωρίσει».

Με αυτούς τους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε σήμερα λοιπόν στο ΓΣΠ, από τους πρωτεργάτες της αλητείας και του… αντί-fairplay. Ο Γερμανός λοιπόν, ο οποίος πέρσι μεταμορφώθηκε σε Αλ Πατσίνο, είχε και τα μούτρα τις προάλλες να… «απαιτεί δικαιοσύνη» και να ζητάει… σεβασμό και τίμιο παιγνίδι.

Ο άνθρωπος που την δεκαετία του 90 έβαλε…9 (!) τέρματα σε ένα παιγνίδι και η ομάδα του 13 (τότε οι ισοβαθμίες κρίνονταν στα τέρματα), έχει τα μούτρα να μιλάει για τίμιο παιγνίδι! Το ξαναλέμε λοιπόν, ότι με αυτούς τους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε σήμερα στο ΓΣΠ, γι’ αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ