Κομβικής σημασία η νίκη

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη για την Ανόρθωση, καθώς οι λόγοι που θέλει τη νίκη η ομάδα είναι πάρα πολλοί. Η Ανόρθωση τη Δευτέρα, πάση θυσία, πρέπει να πάρει τη νίκη. Η σημασία της δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί, αλλά είναι κομβικής σημασίας ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Πρώτα από όλα για λόγους ψυχολογικούς, η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Ομόνοια, μπορεί να μην επηρέασε ψυχολογικά τον κόσμο λόγω της καλής εμφάνισης, όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο. Η Ανόρθωση πρέπει και οφείλει στην ιστορία της να κυνηγά τη νίκη και να μη συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό. Ενδεχόμενη αποτυχία αύριο, ενδεχομένως να είναι ένα καίριο πλήγμα στη ψυχολογία του κόσμου.

Επιπρόσθετα βλέποντας το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, η αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ είναι νίκη μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι θέμα υποτίμησης, αλλά για να πετύχεις τους στόχους σου, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρον την έδρα σου. Η Α.Ε.Κ δεν ήταν ούτε πρόκειται να αποτελέσει την ομάδα φόβητρο. Με σοβαρότητα και προσοχή, η Ανόρθωση μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, αρκεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική και φυσικά να βελτιωθεί αμυντικά.

Η συνέχεια προβλέπεται και είναι δύσκολη, ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα ανεβάσει την πίεση στην ομάδα και θα μας αναγκάσει να πάμε στο Δασάκι την Κυριακή, με μόνο στόχο τη νίκη για να ξεκολλήσουμε από το πάτο της βαθμολογίας.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ