Γρηγόρης Μάκος: «Η οργάνωση είναι πάρα πολύ καλή»

Δηλώσεις παρέθεσε στο shoot&goal o Γρηγόρης Μάκος ο οποίος μεταξύ άλλων είπε για τις πολλές αλλαγές που είδε φέτος στην ομάδα, για την οργάνωση της, την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα και την ευχή του ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο.

Διαβάστε τις δηλώσεις Μάκου
«Δείχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι ότι βελτιωνόμαστε. Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα ασχέτως αν τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει. Χρειάζεται υπομονή. Να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Παίξαμε με τις τέσσερις μεγάλες της κατηγορίας. Ξέραμε ότι τέτοια παιχνίδια (Αγία Νάπα) κρύβουν παγίδες. Στο γκολ υπήρχε μια ασυνεννοησία αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και πήραμε τους βαθμούς».

Για το δυο στα δυο εντός έδρας:
«Θέλουμε να έχουμε μια δυνατή έδρα και θα το προσπαθήσουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος. Περάσαμε δύσκολη βδομάδα με τρία ματς σε πολύ μικρό διάστημα. Είμαστε ικανοποιημένοι, χωρίς να έρθουν τα αποτελέσματα όπως θα θέλαμε».

Αλλάζουν φέτος κάποια πράγματα στην ομάδα;
«Αυτό που έχω δει είναι ότι έχει αλλάξει κατά πολύ η ομάδα. από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Η οργάνωση είναι πάρα πολύ καλή. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους. Τα αποτελέσματα πιστεύω θα έρθουν. Ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα κι έτσι πρέπει να συνεχίσει για να μην υπάρχει στρες και πίεση. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να την κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα».

Αυτή η πίεση επηρεάζει τους πολλούς νεαρούς που υπάρχουν;
«Αυτό που θέλει η ομάδα είναι να είναι περήφανη σε κάθε παιχνίδι. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετρούν στο τέλος. Τα παιδιά που έχουν έρθει και τα παιδιά από πέρσι προσπαθούν. Όλοι προσπαθούμε για να έρθει το αποτέλεσμα στο τέλος. Έχουν καταλάβει ότι υπάρχει πίεση αλλά έχουμε καταφέρει να την κρατάμε σε λογικά πλαίσια και να μην μας πανικοβάλλει».

Για την παρουσία του κόσμου:
«Δυστυχώς φέτος με την κάρτα φιλάθλου απέχει ο κόσμος. Εύχομαι και με την παρουσία μας να καταφέρουμε να έρθει ο κόσμος πίσω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ