Μιλάμε για ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ! (Εθνική και Champions League)

Ο Βέλγος τερματοφύλακας που έρχεται τα ξημερώματα στην Κύπρο για την Ανόρθωση, δεν είναι κανένας τυχαίος ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο στην θέση που έρχεται για να αγωνιστεί ως βασικός, και παρά τα 21 του χρόνια, κουβαλά αρκετή εμπειρία πίσω του. Μάλιστα, ο Βέλγος τερματοφύλακας ήταν στην αποστολή του φιλικού που έδωσε η Εθνική του Βελγίου στις 12 του Αυγούστου απέναντι στην Εθνική Σουηδίας (0-2 οι Βέλγοι). Όταν ένας τερματοφύλακας στα 21 του συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή όπου επίσης βρίσκονται τερματοφύλακες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Κουρτουά και Μινιολέ, τότε καταλαβαίνει κανείς για τι επίπεδο μιλάμε.

Ο Τόμας Καμίνσκι μάλιστα, κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε βασικός σε τρία παιγνίδια που έδωσε η Άντερλεχτ για τους ομίλους του ChampionsLeague. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στο 0-3 του Ολυμπιακού μέσα στο Βέλγιο, στο 1-1 με την Παρί στη Γαλλία, όπως επίσης και στο 0 – 5 της Παρί στο Βέλγιο. Στον όμιλο, η Άντερλεχτ έμεινε τελευταία και μόλις ένα πόντο όμως η διαφορά δυναμικότητας με τις άλλες ομάδες ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο, οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών χρονολογούνται εδώ και λίγο διάστημα, ενώ για τον ποδοσφαιριστή επέδειξαν ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της χώρας. Πάντως, πρέπει να αναφέρουμε ότι στον αγώνα της Άντερλεχτ απέναντι στην Γαλατασαράι για τους ομίλους του ChampionsLeague, ο Βέλγος επρόκειτο να αγωνιστεί βασικός καθώς ο Σίλβιο Πρότο είναι τιμωρημένος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ