Είναι ΚΑΙ γελοίοι!

Από το δευτερόλεπτο που τελείωσε το παιγνίδι τους με την Ντιναμό μέχρι και τώρα, το μόνο με το οποίο ασχολούνται είναι η διαιτησία, καταφέρνοντας, έντεχνα, να εμπλέξουν τα αίσχιστα που γίνονται στο πρωτάθλημά μας, με τα όσα έλαβαν χώρα την Πέμπτη στο ΓΣΠ. Ο λόγος για την πλευρά της Ομόνοιας, η οποία με τη γνωστή τους προπαγάνδα εδώ και μέρες βάζει αφόρητη πίεση στη διαιτησία για τον μεταξύ μας αγώνα αύριο στο ΓΣΠ. Για τα όσα γίνονται στο ΓΣΠ στα μεταξύ μας παιγνίδια δεν χρειάζεται να αναφερθούμε τώρα, άλλωστε είναι γνωστά. Αυτό που δεν περιμέναμε, είναι ότι μετά από μία «τυπική» δήλωση του Προέδρου Χρίστου Πουλλαΐδη για τον αυριανό αγώνα, έρχονται και λένε ότι η… Ανόρθωση βάζει πίεση στους διαιτητές!

Λέει ο Πρόεδρος, σε δηλώσεις του στο protathlima.com: «Η διαιτησία παίζει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο. Πέρσι πιστεύουμε δεν είχαμε τη σωστή διαχείριση και φέτος ευελπιστούμε ότι αυτό θα αλλάξει. Στο ΓΣΠ υπάρχει μια κακή προϊστορία με τη διαιτησία. Ζητούμε και απαιτούμε ίση μεταχείριση και σεβασμό προς το ιστορικό σωματείο της Ανόρθωσης».

Μάλιστα… Τα παιδιά που κλαίνε ολόχρονα για τη διαιτησία επειδή δεν τους ευνοούν… μόνο με αντίπαλο μία συγκεκριμένη ομάδα, και οι οποίοι από την Πέμπτη και τι δεν είπαν και τι δεν έκαναν για να βάλουν πίεση στους διαιτητές του αυριανού αγώνα, λεν πως ο κ. Πουλλαίδης βάζει… πίεση στους διαιτητές με αυτή τη δήλωση που σας παραθέσουμε. Τελικά εκτός από ψεύτες και κλαμένοι, είναι ΚΑΙ γελοίοι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ