Γκαρσία – Χόλγκερσον

Το γεγονός ότι στο μόλις πρώτο επίσημο παιγνίδι της χρονιάς η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ, η οποία έχει και έξι παιγνίδια στα πόδια της, καθιστά επιτακτική την ανάγκη όμως, για μία νεανική ομάδα όπως η Ανόρθωση που τώρα χτίζεται, αγωνιστούν οι «έμπειροι» ποδοσφαιριστές της που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός Μάρκους Χόλγκερσον πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα της Δευτέρας, ακόμη και αν δεν έχει συμπληρώσει ούτε εβδομάδα διαμονής του στην Κύπρο! Αυτός είναι και ο λόγος που επίσης ο Γκαρσία παρουσιάζει αυξημένες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα, παρά την πρόσφατη εγχείρησή του, καθώς τις τελευταίες ημέρες προπονείται σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Και αν κριθεί ικανός να βρίσκεται στην αποστολή, τότε πιθανό να τον δούμε και στην βασική εντεκάδα της ομάδας.

Θεωρητικά, αν οι δύο δεν βρεθούν στην εντεκάδα, ως κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί ο Λαίφης ο οποίος όμως στην Ανόρθωση δεν αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση σε επίσημο παιγνίδι. Όσον αφορά τον «αντικαταστάτη» του Γκαρσία, το πλέον πιθανό να είναι ο Αμπουρχάνια. Ο Αντρέ Πάους σε τέτοιο παιγνίδι και με αυτές τις συνθήκες, θελήσει να προτιμήσει την εμπειρία αυτών των ποδοσφαιριστών, εις «βάρος» της ομοιογένειας της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ