Ένας από τους λόγους…

Το κακό όνομα που απέκτησε η Ανόρθωση όσο αφορά τις πληρωμές παιχτών, ήταν και αυτός ένας λόγος για τον οποίο αργήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις ή είχαμε απορρίψεις από πλευράς κάποιων ποδοσφαιριστών. Τα τελευταία χρόνια ήταν γνωστό πως οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης κατά διαστήματα έμεναν απλήρωτοι, και έτσι η ομάδα δεν μπορούσε να ήταν αξιόπιστη στα μάτια ούτε των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών της, ούτε και στους μεταγραφικούς στόχους. Κάτσε τώρα να εξηγήσεις στον άλλο ότι αυτά που γίνονταν τα τελευταία χρόνια δεν θα γίνονται φέτος.

Ήμαστε σίγουροι ότι ο Πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης, θα φροντίσει όπως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους. Άλλωστε, ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που το μισθολόγιο έπεσε αισθητά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Για να μην μένουμε πίσω στις πληρωμές. Στη συνέντευξη που έδωσε στο Balla.com.cy, ο Πρόεδρος Πουλλαΐδης τόνισε πως δεν μπορείς να φέρνεις παίκτες και να μην τους πληρώνεις.

Εξήγησε, πως έτσι «αποκτάς κακό όνομα» και πως πολλοί δεν καταλαβαίνουν το θέμα της αξιοπιστίας. «Ο κόσμος έγινε ένα μικρό χωριό, είτε στον προμηθευτή πας, είτε στον μάνατζερ στην Ευρώπη, όλοι ξέρουν τι συμβαίνει, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κόσμο. Όταν ξέρουν οι ποδοσφαιριστές πως δεν θα πληρωθούν, δεν θα έρθουν», τόνισε ο Πρόεδρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ