Ζηλεύεις…

Ακόμη και αν έχεις 45 εκατομμύρια Ευρώ μπάτζετ, ζηλεύεις αυτούς που έχουν μπάτζετ 150 εκατομμύρια Ευρώ. Αυτό είπε ο Τεντ Φαν Λέουβεν, και πολύ σωστά, και που αποτελεί έναν από τους λόγους που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση σήμερα όσο αφορά το οικονομικό.

Βλέπετε, οι πρώην διοικούντες μας και συγκεκριμένα ο Σάββας Κάκος, έκαναν εξαγγελίες για ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ μισθολόγιο. Στην πορεία όμως, «ζήλεψαν» τις ομάδες που μπορούσαν να δώσουν περισσότερα και έτσι είπαν να… υποθηκεύσουν το μέλλον της ομάδας για να ευχαριστήσουν το μεγάλο «εγώ» τους, φέρνοντας ποδοσφαιριστές που δεν τους άντεχαν οι τσέπες μας, και που δεν άξιζαν αυτά τα ποσά!

Κάτι τέτοια εννοούσε ο Τεντ Φαν Λέουβεν όταν το είπε αυτό. Φυσικά, την ίδια ώρα πρέπει και ο ίδιος, μαζί με τον Πρόεδρο Πουλλαίδη φυσικά, να μείνουν πιστοί στο πλάνο που έχουν για την φετινή χρονιά. Το σημαντικό είναι με τον μειωμένο προϋπολογισμό, ο Φαν Λέουβεν να βρει ποδοσφαιριστές που θα αποδώσουν στο γήπεδο καλύτερη σε σχέση με τους ακριβοπληρωμένους συναδέλφους τους τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ