Το στοίχημα

Όσο οι ημέρες παιρνούν και το κεφάλαιο «προγραμματισμός» δεν κλείνει, είναι λογικό να υπάρχουν κάποια μουρμουρητά, μιας και το όσο το δυνατόν ταχύτερο δέσιμο του φετινού ρόστερ είναι το νούμερο ένα ζητούμενο. Το πήγαινε-έλα ποδοσφαιριστών δεν αποφεύχθηκε για άλλο ένα καλοκαίρι, με τη διαφορά του ότι ευελπιστούμε πως όσοι πήραν φέτος το αεροπλάνο για Κύπρο, δεν έχουν βραχυπρόθεσμη ημερομηνία αποχώρησης.

Η πλέον ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Τονούτσι, με τον Ιταλό να προπονείται εδώ και καιρό με την ομάδα, κλέβοντας μάλιστα τις εντυπώσεις σε προπονήσεις και φιλικά, σε σημείο που έχει ήδη δημιουργηθεί ένα δέσιμο με τον κόσμο.

Η περίπτωση του εξακολουθεί να εκκρεμεί από τη στιγμή που δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο και πέραν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αν η έκβαση της υπόθεσης είναι θετική θα δώσει αρκετούς πόντους στον Τεντ Φαν Λέουβεν.

Αν ο Ολλανδός καταφέρει να κρατήσει στο «Παπαδόπουλος» έναν ποδοσφαιριστή της διαλογής Τονούτσι θα μιλούμε για μια μεγάλη επιτυχία, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ευχόμαστε να είναι έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις, ανάλογης ποιότητας με αυτού του Ιταλού αφού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού θα γίνει μία οικονομική υπέρβαση, προυπολογισμένη όμως στο μπάτζετ.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ