Μήτρου: «Μας αντιμετωπίζουν σαν ομάδα εχθρικής χώρας»

Στην συχνότητα του Ράδιο Πρώτο μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο κόσμος αγανάκτησε από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά και από τα συνεχή χτυπήματα που δέχεται από κάποιους, καθρεφτίζοντας ουσιαστικά την διαιτησία.

Στα θέματα προγραμματισμού μίλησε πως έχουν γίνει επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου:

Για το χθεσινό παιχνίδι

«Δεν έχουμε κρύψει τη στεναχώρια μας για την κακή πορεία της ομάδας. Οι οπαδοί μας απηύδησαν και αγανάκτησαν από την αγωνιστική παρουσία και όχι μόνο. Υπάρχει εκνευρισμός για κάποιους που χτυπάνε την Ανόρθωση τώρα που είναι αδύναμη. Ο προπονητής μας ήταν επιεικής στις χθεσινές του δηλώσεις. Λες και προερχόμαστε από μια εχθρική χώρα που ήρθε στην Κύπρο να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να τελειώσουμε με 10 ποδοσφαιριστές, οι κόκκινες κάρτες είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο. Ναι, είμαστε ομάδα χωρίς στόχους αλλά κάποιοι δείχνουν τις προθέσεις τους. Αλλά και που ήμασταν στους στόχους μας φέτος ή τα προηγούμενα χρόνια τα είδαμε και χειρότερα είχαμε. Αν δεν έχουν τη δύναμη να διαχειριστούν όσα κάνουν τότε είναι σε λάθος χώρο. Σίγουρα αναγνωρίζουμε την κακή πορεία της ομάδας, αλλά κάποιοι κόβουν τα  φτερά των νεαρών παιδιών. Μια, δυο, πέντε, δέκα σε κάποια στιγμή θα τα παρατήσουν».

Αν ο Φαν Λέουβεν ξεκίνησε να σχεδιάζει τη νέα Ανόρθωση

«Έχουν γίνει κάποιες επαφές και συζητήσεις με τους παίκτες που βρίσκονται στο υφιστάμενο ρόστερ. Πολλοί θα αποχωρήσουν για ευνόητους λόγους. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Καταλήγοντας ο κ. Μήτρου αναφέρθηκε και στον αυριανό τελικό πετόσφαιρας καλώντας τον κόσμο του να υποστηρίξει με αθλητοπρέπεια την ομάδα:

«Η ομάδα μας πήρε το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε συγκινήσεις στον κόσμο. Έχουμε την ευκαιρία αύριο να κάνουμε το νταμπλ. Πιστεύουμε ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν από τον κόσμο μας που τον καλούμε να υποστηρίξει την ομάδα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ