Έλειψαν οι επιστροφές

Πιο φανερό από ποτέ ήταν το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που ταλανίζει την ομάδα όλη σχεδόν τη χρονιά. Από το 65ο λεπτό και έπειτα, τα κενά στην μεσοαμυντική γραμμή ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού, με τον προπονητή να έχει περιορισμένες επιλογές στον πάγκο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα η αριστερή γραμμή πάσχιζε με τον Μπεσέρα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στα συνεχή τρεξίματα λόγω των προωθήσεων του Σέρτζιο, ενώ στα τελευταία στάδια του αγώνα, έδειξε έλλειψη δυνάμεων και ο Λαϊφης. Στην μεσαία γραμμή η αποχή από την ενεργό δράση του Μάκου ήταν αναμενόμενο ότι θα στοίχιζε αλλά ούτε λόγος για φρεσκάρισμα μιας και δεν υπάρχει στο ρόστερ ποδοσφαιριστή με το εκτόπισμα του Ελλαδίτη μέσου.

Από τις δυνάμεις του προδώθηκε και ο Θεοδώρου ο οποίος ρίσκαρε σε μία-δύο περιπτώσεις παρακρατώντας την μπάλα, οι οποίες ευτυχώς δεν στοίχησαν.

Ο Φοφανά ως γνωστόν είναι ζήτημα αν κατάφερε να συμπληρώσει περισσότερα από δύο 90λεπτα τη φετινή σεζόν, ενώ ξένισε η αλλαγή Γκριγκαλασβίλι-Γκαρσία με τον Γεωργιανό να ήταν από τους πιο δραστήριους και ορεξάτους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ