Απο τις Κάτω Χώρες

Από τις κάτω χώρες ή αλλιώς τις Benelux (Βέλγιο-Ολλανδία-Λουξεμβούργο) ενδέχεται να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας και μεγάλο ποσοστό απο το νέο μας ρόστερ, μιας και όπως όλα δείχνουν ο κύριος Κωστένογλου θα αποτελέσει παρελθόν με την λήξη αυτής της ποδοσφαιρικής περιόδου, όπως και η πλειονότητα των ξένων ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση Πουλλαϊδη στήριξε αρκετά τον Ελλαδίτη προπονητή ο οποίος ίσως αδικείται από το γεγονός ότι παρέλαβε την ομάδα προ-τετελεσμένων καταστάσεων από την μια, αλλά από την άλλη δεν βοήθησε και ο ίδιος όπως θα έπρεπε.

Βαρύνουσα είναι όμως η άποψη του Τετ Φαν Λεουβέν ο οποίος φαίνεται να διεμήνυσε στην διοίκηση, ότι στην προσπάθεια που θα επιχειρηθεί για την αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης χρειάζεται προπονητή με τον οποίο θα ταυτίζονται οι απόψεις τους, η φιλοσοφία τους ή ακόμη αν είναι δυνατό και η γλώσσα τους.

Έτσι από ότι φαίνεται, το στοιχείο των Benelux’s  θα είναι έντονο όσο ο Τετ Φαν Λεουβέν κάνει κουμάντο στο Παπαδόπουλος σε μια αγορά που η Μεγάλη Κυρία στο παρελθόν δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις.

ÂÏÏÕÔÅÑ ÊÅÔÓÐÁÃÉÁ / ÁÍÏÑÈÙÓÇ

Στον 21ο αιώνα με τα χρώματα της Ανόρθωσης αγωνίστηκαν οι Kόφι Μενσά, Μάρβιν Μπρούνσγουϊκ, Νόρτιν Βόουτερ, Τζέφρι Λεϊβακαμπέσσι, Σίβααρτ Σπρόγκελ και Γιούργκεν Κόλιν.

Φαίνεται ότι εμπεριέχει κάποιο ρίσκο η πιο πάνω αγορά, αφού δεν είναι αρκετά οικεία με την Κυπριακή, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε εκεί υπάρχει άφθονο ταλέντο, ποδοσφαιρική παιδεία και αυξημένες αντοχές για τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται απο τις χώρες αυτές.

Ευελπιστούμε ότι οι επιλογές του κ.Λεουβέν τόσο στο θέμα προπονητή όσο και στο έμψυχο υλικό θα είναι οι πλέον σωστές από ποδοσφαιρικής και οικονομικής πλευράς για να μπορέσει να υλοποιηθεί το μεγαλεπήβολο πλάνο του προέδρου.

jeffry

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ