Σκληρή επίθεση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ εναντίον Πουλλαΐδη

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Στην ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ εστιάζεται και σχολιάζει μερικά από τα λεχθέντα του προέδρου στη χθεσινή διάσκεψη τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να σχολιάσει κάποια από τα λεχθέντα στη συνέντευξη Τύπου. Κρούουμε εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Σωματείου μας, αν αυτοί οι ψεύτες πετύχουν τον σκοπό τους. Εμείς θα παραθέσουμε ορισμένα ψέματά τους και ας κρίνει ο κόσμος τις προθέσεις τους:

Ψέμα 1ο: Ο κ. Πουλλαΐδης όταν αναλάμβανε τον Αύγουστο του 2013 (ως Αναπληρωτής τότε) δήλωνε πως ήταν η πιο καθαρή παράδοση-παραλαβή που έγινε στην Ανόρθωση. Σήμερα υποστήριξε: «Τον Αύγουστο του 2013 κληρονομήσαμε ένα χρέος και ένα προϋπολογισμό. Κληρονομήσαμε συμβόλαια με ποδοσφαιριστές, τα οποία κάθε άλλο παρά διασφαλίζουν τα συμφέροντα του Σωματείου. Μας έχουν δεμένους».

Ψέμα 2ο: Στην συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό στις 05/01/2014, ο κ. Πουλλαΐδης δήλωσε ότι το χρέος βρίσκεται στα €12,1 εκατομμύρια. Στην ΓΣ στις 09/01/2014 δήλωσε ότι το έλλειμμα για την φετινή περίοδο είναι γύρω στα €3 εκατ. Χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας δήλωσε σε ραδιοσταθμό ότι μειώθηκε το χρέος. Σήμερα ο κ. Πουλλαΐδης ισχυρίστηκε: «Τον Μάιο του 2014 το χρέος θα φτάσει τα €17 εκατ.».

Ψέμα 3ο: Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατά την κατάληψη έγιναν φθορές €100 (κάτι αυτοκόλλητα και ένα πόμολο). Η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για φθορές €1.000 και κλοπές. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας ανέβασε τις ζημιές στις €2.000.

Ψέμα 4ο: Τα έγγραφα για την εταιρεία που μας παρουσίασαν (εκτός του ότι είναι παντελώς πρόχειρα) προβλέπουν είσπραξη συγκεκριμένων ποσών για κάθε χρονιά. Σήμερα ο κ. Πουλλαΐδης επεσήμανε: «Υπολογίσαμε να πάρουμε κοντά στις €50.000 με τον ΑΠΟΕΛ. Εισπράξαμε €20.000»…Αυτά είναι μερικά ενδεικτικά ψέματα που μας είπαν τα τελευταία έξι χρόνια.

Επίσης αναφέρθηκε ένα ποσό €1 εκατ. για πρόστιμα που προκαλέσαμε εμείς, οι «ανεγκέφαλοι». Ας δεχτούμε τον ισχυρισμό και τον χαρακτηρισμό. Εσείς που δηλώσατε ότι μέσα στα γραφεία έχετε 20 πτυχία και είστε προφανώς πιο «εγκεφαλικοί» από μας, πώς καταφέρατε να κάνατε ελλειμματικό προϋπολογισμό €5 εκατ. και συνολικό χρέος €17 εκατ. ;

Και πόσες ποινές θα είχαμε δεχθεί αν η ομάδα δεν είχε δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές στους αγώνες με τον Ερμή τον Γενάρη του 2011, με την Ντίλα Γκόρι το καλοκαίρι του 2012, με την Γκέφλε το καλοκαίρι του 2013 και με τη Δόξα στον α’ γύρο;

Επιπλέον, είναι αξιοπερίεργο πως όποτε κοντεύει σημαντική ΓΣ το χρέος εκτοξεύεται και είναι μη διαχειρίσιμο. Επίσης στις δύο ειρηνικές καταλήψεις στα γραφεία πάντα «διακόπταμε τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων για τα κριτήρια». Δεν ξέρουμε πώς εξυπηρετούν τη «σκληρή δουλειά» τα ανοιχτά facebook, τα παιχνίδια ψυχαγωγίας, τα σχόλια σε φόρουμ οπαδικού περιεχομένου και συζητήσεις μεταξύ των υπαλλήλων!

Γράφατε στην προχθεσινή ανακοίνωση σας για «αγνούς και επιφανείς Ανορθωσιάτες». Με ποιαν ιδιότητα προσδιορίζετε εσείς τον οποιονδήποτε; Σαν έμμισθοι υπάλληλοι ή σαν κοστουμάτοι επιχειρηματίες; Να κρίνετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τον οποιονδήποτε. Μέσα σ’ όλα αυτά έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή στο ουδέτερο ΓΣΖ. Καλούμε τα μέλη μας σε προσυγκέντρωση στον Κεντρικό στις 13:00 και απ´ εκεί πορεία για το γήπεδο. Για ώρες αναχώρησης θα ενημερωθείτε απ´ τα κλιμάκια σας.

ΥΓ: Εμείς απειλές δεν δεχόμαστε από κανένα. Αν θέλετε να παραιτηθείτε γιατί δεν θα περάσει το «δικό» σας, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ από τώρα.

ΥΓ.2: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ

ΥΓ.3: ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ