Μουσκάλλης: «Ακούστε αυτό που θα σας πω, η Ανόρθωση θα…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active, μίλησε ο Ανδρέας Μουσκάλλης.

Ο άλλοτε προπονητής της ομάδας μας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το επικείμενο πρωτάθλημα, εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα μας θα είναι εκ των διεκδικητών.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα ανέφερε.

Πώς βλέπετε το σκηνικό στο νέο πρωτάθλημα με ευρωπαίους, Ομόνοια, Ανόρθωση και Σαλαμίνα; «Η Σαλαμίνα θα έχει περισσότερο ανταγωνισμό φέτος, όμως ευτύχησε να έχει ένα καλό προπονητή, ήρεμος, αφοσιωμένος. Το απέδειξε και το κέρδισε με την αξία του αυτό που λέω. Έκανε εκπληκτική πορεία με ένα χαμηλό προϋπολογισμό. Για την Ανόρθωση πρέπει να πω ότι ο Τιμούρ αδικήθηκε τα τελευταία χρόνια».

Ποιος τον αδίκησε; «Οι ομάδες που τον άφησαν εκτός εργασίας τα τελευταία χρόνια. Αδίκησε και λίγο τον εαυτό του, το παραδέχομαι. Τον ξέρω καλά και τον χαρακτήρα του γιατί ήταν παίκτης μου. Έχει μια ιδιορρυθμία. Αγαπά το ποδόσφαιρο και ακούστε αυτό που θα σας πω. Η Ανόρθωση θα διεκδικήσει πρωτάθλημα φέτος. Η Ανόρθωση θα κτυπήσει πρωτάθλημα φέτος, γράψτε την ημερομηνία που το λέω. Ο Μαργκάσα είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο. Το οικονομικό δεν είναι δικαιολογία. Παρά τα οικονομικά προβλήματα ο Κετσπάγια πήρε 3,500,000 ευρώ για προγραμματισμό. Δεν έχει καμία σημασία που άλλες ομάδες έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Το είπα πολλές φορές, πάρτε τα λεφτά και βάλτε τα στο γήπεδο. Δεν παίζουν ρόλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ