Σσσσς κάποιοι κοιμούνται…

Μόνο τραγικό μπορώ να χαρακτηρίσω το απόγευμα τις Κυριακής, για όσους παρευρέθηκαν στο ΓΣΠ αλλά και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας μας από την τηλεόραση. Ένας αγώνας που είχε τεράστια βαθμολογική σημασία, τόσο για τη δεύτερη θέση όσο και για τον καθορισμό του πρωταθλητή, που όμως οι τουρίστες-παίχτες μας κατέβηκαν στο γήπεδο για χαλαρή προπόνηση.

Όπως ορθά δήλωσε και ο προπονητής μας, Πάμπος Χριστοδούλου, ορισμένοι παίχτες δεν αγωνίζονται με πάθος και δεν μοχθούν για την ομάδα. Φαίνεται ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταλάβει τι εστί ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και καιρός είναι να τους το εξηγήσουμε!

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ  είναι ιδανικό, αγώνες, κοινωνική προσφορά, ότι έχει μείνει να μας θυμίζει την αγαπημένη μας Αμμόχωστο, ολόκληρή μας η ζωή! Οφείλετε να το σεβαστείτε κύριοι (έστω και αργά) και να ματώσετε στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια την βαριά και τιμημένη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος. Η ομάδα πρέπει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Ευρώπη και αν δεν αλλάξει η αδιαφορία και η έλλειψη πάθους που σας διακατέχει, τότε και αυτό φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός.

Αφιερωμένο λοιπόν το τραγούδι της ημέρας στους παίχτες μας – και όχι μόνο – που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! WAKE UP! REVEILLER! DESPERTARSE! ACORDAR! TREZI! להקיץ! WAKKER WORDEN! ZBUDI! VZBUDIT! 醒来! και σε όποια άλλη γλώσσα χρειαστεί για να το καταλάβετε!

ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ! Όσοι αδυνατούν να το καταλάβουν, δρόμο!!!

Υ.Γ.1. Κύριε Κάκο ελπίζω ότι μόνο φήμες και αναλήθειες να είναι όσα ακούγονται για απομάκρυνση του Πάμπου Χριστοδούλου. Τα «κουμπαριλίκια» και οι «φιλίες» δεν χωράνε πλέον στην Ανόρθωση.

Υ.Γ.2. Όλοι σήμερα στο κλειστό «Κίτιον» στη Λάρνακα, για να στηρίξουμε τη γυναικεία μας ομάδα πετόσφαιρας, που δίνει μάχη για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα.  Η ομάδα μας, μας έχει κάνει ήδη περήφανους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και θα μας δώσετε τεράστια χαρά εάν επιτευχθεί και η κατάκτηση του κυπέλλου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ