Όταν η Άχνα μας δείχνει τον τρόπο…

Βγήκε η ετυμηγορία του Αθλητικού Δικαστή η οποία επέφερε επιπλέον ποινή στον Κωνσταντίνο Λαΐφη για άλλες δυο αγωνιστικές, αυξάνοντας έτσι την ποινή στις 4… κάτι που θέτει την ποδοσφαιριστή εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς αλλά και για την 1η αγωνιστική του επερχόμενου πρωταθλήματος.

Διαχωρίζουμε πως η αντίδραση του Λαΐφη ήταν καταδικαστέα και αψυχολόγητη από την πρώτη στιγμή – κάτι που αναφέραμε ευθύς αμέσως – αλλά παραθέτουμε την διαχρονική αδυναμία της Ανόρθωσης όσο αφορά τις ποινές που δέχονται οι ποδοσφαιριστές της, όταν αυτοί παραπέμπονται στους θεσμούς που είτε ονομάζονται Αθλητικός Δικαστής ή παλαιότερα Δικαστική Επιτροπή.

Για παράδειγμα, παραθέτουμε πανομοιότυπη φάση, σχεδόν ολόιδιο φάουλ από το Μαμαντού του Εθνικού Άχνας σε παίκτη της ΑΕΛ, την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 όπου η τότε Δικαστική επιτροπή «τιμώρησε» τον ποδοσφαιριστή με… ΠΡΟΣΤΙΜΟ ενώ ο Λαΐφης, που έδειξε πολλάκοις τον χαρακτήρα και το ήθος του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, τιμωρήθηκε με άλλες 2 αγωνιστικές επιπλέον.

laifis mamantou

Στο 2:35 η φάση με τον Μαμαντού

Όταν καταλήξαμε στο γεγονός να πρέπει να θίγουμε την προστασία που εξασφάλισε ο Εθνικός Άχνας – ή και άλλες ομάδες – την ώρα που την Ανόρθωση την «κτυπούν» με την πρώτη ευκαιρία τότε συμπεραίνουμε πως δεν αρκεί ένας Τεχνικός Διευθυντής ή ο εκτελεστικός πρόεδρος για να ξανά – ορθοποδήσει η ομάδα.

Η Ανόρθωση θέλει γενική αναδιάρθρωση και πολλή δουλεία για να ξαναγίνει υπολογίσιμη δύναμη παντού, και με τα λόγια και τα πλάνα… δουλειά δεν γίνεται.

ΥΓ Παραμένει ο Εθνικός Άχνας ως η μοναδική ομάδα που δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ