Ο Μπενίτο μίλησε! Η Ανόρθωση ήταν μια επιλογή που δεν μπορούσα να αρνηθώ

Αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στην Αλμερία ο Αλμπέρτο Μπενίτο και ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση του στην Κύπρο και την Ανόρθωση, με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να προχωράει σε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του.

Το αντίο σε πρώην συνεργάτες του, ποδοσφαιριστές και προπονητές της Αλμερίας, είπε πριν από λίγο ο Αλμπέρτο Μπενίτο, που παίρνει το αεροπλάνο για να έρθει στο νησί την Πέμπτη.

Ο νέος τεχνικο διευθυντής μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, χαρακτηρίζοντας την Ανόρθωση μια επιλογή που δεν μπορούσε να την αφήσει ανεκμετάλλευτη και πως τα πράματα εξελίχθηκαν πάρα πολύ γρήγορα.

“Είχα αυτή την επιλογή και δεν ήθελα να την αφήσω ανεκμεταλλεύτη και έπρεπε να δώσω μια απάντηση αυτή τη βδομάδα και για αυτό έγιναν όλα τόσο γρήγορα”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπενίτο για να συνεχίσει πως:

“Στην Κύπρο με χρειάζονται από τώρα για να σχεδιάσω την επόμενη χρονιά.”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την ομάδα μας, τονίζωντας πως:

“Πηγαίνω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου, το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα είναι σε ένα άλλο επίπεδο, αλλά είναι ένα πλάνο που με ελκύει, γιατί έχω την πρόκληση να δημιουργήσω μια ομάδα με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες και στόχους. Είναι μια διαφορετική καινούρια εμπειρία που θέλω να ζήσω.”

Ενώ κλείνοντας για την πρώην ομάδα του, την Αλμερία δήλωσε:

“Φεύγω πολύ λυπημένος από την Αλμερία, ήμουν παρα πολλά χρόνια εδώ και αισθάνομαι οπαδός της ομάδας. Αφήνω πολλούς φίλους εδώ και ξέρω πως θα μου λείψουν πολύ, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε το 2007-08, από τότε έχουμε μια πολύ καλή σχέση και επαγγελματική και προσωπική που σίγουρα θα συνεχιστεί. Φεύγω με τη συνείδηση μου καθαρή, είναι προφανές ότι έχω κάνει και κάποια λάθη, άλλα ήμουν πάντα αφοσιωμένος σε αυτή την ομάδα προσπαθώντας πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα η οποία είναι πάνω από όλους. Ελπίζω η Αλμερία να μείνει κατηγορία, έχει αρκετή ποιότητα για να το καταφέρει και είμαι πεπεισμένος πως θα το καταφέρει.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ