Ερασιτεχνισμοί και πάλι…

Το νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με την θέση του Εκτελεστικού Προέδρου της Ανόρθωσης είναι αυτό του Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Είναι το τρίτο κατά σειρά όνομα που διαρρέει μετά από τους Τζακ Αγγελίδη και Χρήστο Μαραγκό και κατά πάσα πιθανότητα να έχει και την τύχη των δυο προαναφερόμενων.

Αυτό δείχνει για άλλη μια φορά τους ερασιτεχνισμούς της διοίκησης σε ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό. Διαρρέονται τα ονόματα, ο κόσμος που ήδη είναι στην τσίτα μελετά το καθετί σχετικό με την «υποψηφιότητα», συγκρούονται απόψεις και στο τέλος το θέμα παραμένει… κενό.

Μπορεί να είναι τακτική της διοίκησης για να πάρει τον παλμό του κόσμου και να καταφέρει να δώσει την θέση στον περισσότερο αρεστό του κοινού ή αν προτιμάται… στον λιγότερο μη αρεστό. Όπως και να χει, αν είναι να κλειδώσει η θέση ας κλειδώσει με κάποιον που να αναλάβει τον απόλυτο έλεγχο σε ότι έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό ώστε να αποφεύγονται τέτοιοι ερασιτεχνισμοί. Ακολουθεί όπως βλέπεται μεταγραφική περίοδος και πρέπει να γίνονται σωστοί και επαγγελματικοί χειρισμοί στην κάθε μεταγραφή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ