Αποκαλυπτικός ο Ντλοβού! Ενδιαφέρον από παντού, δεν φεύγω δίχως οικονομικό αντάλλαγμα!

Αποκαλυπτικός είναι ο Ντίνο Ντλοβού, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο επιθετικός από τη Νότιο Αφρική, με παρακαταθήκη τα 17 γκολ του, είναι περιζήτητος σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον θέλουν ομάδες από Τσεχία, Πολωνία, Τουρκία, Γαλλία και Σερβία, κάτι που επιβεβαιώνει και  ο ίδιος με δηλώσεις του.

Αρχικά ο Ντλοβού ανάφερε πως

“Το ενδιαφέρον είναι πραγματικό. Αισθάνεσαι πολύ ωραία να ακούεις αυτά τα πράματα, γιατί δείχνει πως η δουλειά μου όλο το χρόνο δεν πέρασε απαρατήρητη.”

Για να συνεχίσει αναφορικά με το μέλλον του

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκετομαι την Πολωνία, αλλά θα κοιτάξω να πάω κάπου όπου θα αισθάνομαι ότι θα με πληρώνουν ότι αξίζω. Το νέο μου συμβόλαιο πρέπει να είναι καλό για μένα και για την οικογένεια μου..Βάζω τον εαυτό μου πάνω και εξαρτάται ποιος θα έρθει με καλύτερο συμβόλαιο. Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από παντού. Είμαι 26 χρονών και χρειάζομαι ένα καλό συμβόλαιο για τα επόμενα 3 με 4 χρόνια.”

Ενώ δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει τις φήμες πως ο σύλλογος, προτίθεται να του ανανέωση το συμβόλαιο του, προκειμένου να επωφεληθεί οικονομικά από τη μεταγραφή του λέγοντας

“Δεν θα μετακινηθώ δίχως να πάρει αντάλλαγμα η ομάδα, αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ